Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Ένωση Κεντρώων: Ευκαιρία ανάπτυξης η εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Ιόνιο

Ένωση Κεντρώων: Ευκαιρία ανάπτυξης η εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Ιόνιο
Η Ένωση Κεντρώων θεωρεί, πως είναι απαραίτητο να υπάρξουν οικονομικά οφέλη στην περιοχή μέσα από τη χρηματοδότηση της αυτοδιοίκησης και να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα αυτά για την ανάπτυξη.
Ως ευκαιρία ανάπτυξης βλέπει την εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Ιόνιο το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων και με αυτό τον τρόπο συστήνει να το αντιμετωπίσουν και οι πολίτες των Ιονίων Νήσων.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς υπογράμμισε, ότι παράλληλα θα πρέπει να η χώρα μας να είναι πολύ αυστηρή στην τήρηση των νόμων, που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος στο ενδεχόμενο ατυχήματος, ώστε να μην κινδυνεύσει στο παραμικρό το ευαίσθητο προϊόν του τουρισμού.
Επίσης, ο κ. Φωκάς τονίζει, ότι το κόμμα του θεωρεί, πως είναι απαραίτητο να υπάρξουν οικονομικά οφέλη στην περιοχή μέσα από τη χρηματοδότηση της αυτοδιοίκησης και να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα αυτά για την ανάπτυξη.
Εκτιμά ακόμη, ότι θα δημιουργηθούν πολλές θέσεις εργασίας, στις οποίες θα πρέπει να απασχοληθούν ντόπιοι, όπως συνέβη και στην περιοχή της Καβάλας και της Θάσου, όπου ζουν χιλιάδες οικογένειες από την εξόρυξη πετρελαίου στον Πρίνο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης