Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ημερίδα παρουσίασης του συστήματος DGNB για την πιστοποίηση των αειφόρων κτιρίων

Ημερίδα παρουσίασης του συστήματος DGNB για την πιστοποίηση των αειφόρων κτιρίων
Η Dr. Lemaitre Christine και ο Δημήτριος Μαναγούδης θα προσεγγίσουν το θέμα της ημερίδας  μέσα από την οπτική της Γερμανίας και της Ελλάδας αντίστοιχα.
Στα πλαίσια της έκθεσης Building Green Expo και DOMOTEC 2017, το SBC Greece διοργανώνει το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 στο METROPOLITAN EXPO ημερίδα, με σκοπό να παρουσιάσει το σύστημα DGNB για την πιστοποίηση των Αειφόρων κτιρίων και αστικών περιοχών.
Την ημερίδα θα ανοίξει με έναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του SBC Greece Παντελής Λεβαντής και θα παρουσιάσει το SBC Greece και τη σημασία των διεθνών συνεργασιών.
Στη συνέχεια, σε ένα diverse panel, η Διευθύνων Σύμβουλος στο DGNB German Sustainable Building Council Dr. Lemaitre Christine και το μέλος του International Board DGNB και DGNB Consultant, Director SBC Greece και υπεύθυνος συνεργασίας του SBC Greece με το DGNB German Sustainable Building Council, Δημήτριος Μαναγούδης, θα προσεγγίσουν το θέμα της ημερίδας «More than Green – DGNB The Holistic Certification System for Sustainable Buildings» μέσα από την οπτική της Γερμανίας και της Ελλάδας αντίστοιχα.
 
Λίγα λόγια για το SBC Greece  
 
Το SBC Greece (Sustainable Building Council GREECE), είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός φορέας, μοναδικό και επίσημο μέλος του WGBC (World Green Building Council) στην Ελλάδα.
Το όραμα του SBC GREECE, είναι η εγκαθίδρυση πολιτισμού αειφορίας και ορθής συμπεριφοράς στα ποικίλα ενδιαφερόμενα μέρη του δομημένου περιβάλλοντος στην Ελλάδα.
Η αποστολή του είναι να ηγηθεί και να διευκολύνει την μεταμόρφωση του δομημένου περιβάλλοντος και των κοινοτήτων του στην Ελλάδα, σχεδιάζοντας, κατασκευάζοντας και λειτουργώντας με αειφόρο τρόπο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης