Διεθνή

D.Trump για την 25η Μαρτίου: "Σημαντικός εταίρος η Ελλάδα-Αγαπώ τους Ελληνες"

tags :
D.Trump για την 25η Μαρτίου:
«Η επέτειος της ελληνικής ανεξαρτησίας εορτάζει την αναγέννηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας για τους Έλληνες» σημείωσε ο Trump, και συμπλήρωσε "η Ελλάδα είναι σημαντικός εταίρος"
"Η Ελλάδα είναι σημαντικός εταίρος" είπε χθες σε εκδήλωση στο Λευκό Οίκο για την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα με αφορμή την 25η Μαρτίου, ο Donald Trump που έστειλε μηνύματα φιλίας προς την Ελλάδα και δήλωσε "Αγαπώ τους Ελληνες".
Ο  Donald Trump είναι ο έκτος πρόεδρος των ΗΠΑ που τίμησε την εθνική επέτειο της Ελλάδας, διοργανώνοντας εκδήλωση στο Λευκό Οίκο για την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα, στην οποία υπέγραψε και επέδωσε στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο Διακήρυξη με την οποία ανακηρύσσει την 25η Μαρτίου 2017 «Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας: Εθνική Ημέρα εορτασμού της ελληνικής και της αμερικανικής Δημοκρατίας».
«Αγαπώ τους Έλληνες» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ αμέσως μόλις ανέβηκε στο βήμα, με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Ο Αμερικανός πρόεδρος εξήρε τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου τον Ελληνοαμερικανό Ράινς Πρίμπους, επισημαίνοντας ότι είναι ένας από τους «σπουδαιότερους Έλληνες» στην χώρα του, ενώ αναφέρθηκε και στην προσφορά και άλλων μελών του προσωπικού που είναι ελληνικής καταγωγής.
«Η επέτειος της ελληνικής ανεξαρτησίας εορτάζει την αναγέννηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας για τους Έλληνες» σημείωσε ο Trump, και συμπλήρωσε "η Ελλάδα είναι σημαντικός εταίρος".
«Τιμούμε την ελληνική ιστορία και εορτάζουμε τις συνεισφορές των πολιτών σας στη σπουδαία χώρα μας» τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης