Αμερική

Μειώθηκε κατά 1% η παραγωγή πετρελαίου της Petrobras τον Φεβρουάριο

Μειώθηκε κατά 1% η παραγωγή πετρελαίου της Petrobras τον Φεβρουάριο
Η Petrobras αναφέρει, ότι η συνολική παραγωγή της πετρελαίου και φυσικού αερίου ανήλθε τον Φεβρουάριο σε 2,82 εκατομμύρια βαρέλια ισοδυνάμου πετρελαίου την ημέρα.
Μειωμένη κατά 1% στα 2,2 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα ήταν η μέση παραγωγή πετρελαίου της Βραζιλιάνικης πετρελαϊκής εταιρείας Petrobras τον Φεβρουάριο σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2017, όπως ανακοίνωσε η κρατική εταιρεία.
Η Petrobras αναφέρει, ότι η συνολική παραγωγή της πετρελαίου και φυσικού αερίου ανήλθε τον Φεβρουάριο σε 2,82 εκατομμύρια βαρέλια ισοδυνάμου πετρελαίου την ημέρα, εκ των οποίων 2,7 εκατομμύρια βαρέλια ισοδυνάμου πετρελαίου την ημέρα παρήχθησαν στη Βραζιλία και 112.000 εκατομμύρια βαρέλια ισοδυνάμου πετρελαίου την ημέρα στο εξωτερικό.
Ακόμη, τον Φεβρουάριο η παραγωγή φυσικού αερίου στη Βραζιλία, με εξαίρεση το LNG, ανήλθε στα 80,2 εκατομμύρια κυβικά μέτρα την ημέρα, μειωμένη επίσης κατά 1% σε σύγκριση με τον Ιανουάριο.
Στο εξωτερικό η παραγωγή φυσικού αερίου της εταιρείας ήταν 8,4 εκατομμύρια κυβικά μέτρα την ημέρα, μειωμένη κατά 3% σε σύγκριση με τον Ιανουάριο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης