Ποιο είναι το πρόγραμμα «Fan Club» που εγκαινιάζει η Octopus Energy Group

Ποιο είναι το πρόγραμμα «Fan Club» που εγκαινιάζει η Octopus Energy Group

Στο πλαίσιο του μοντέλου «Fan Club», οι πελάτες μπορούν να λαμβάνουν εκπτώσεις έως και 50% στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος κατά τις περιόδους υψηλής παραγωγής αιολικής ενέργειας

Tο καινοτόμο πρόγραμμα «Fan Club» στη Γαλλία εγκαινίασε ο όμιλος Octopus Energy Group, αποσκοπώντας στην ελάφρυνση των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας για τα νοικοκυριά που ζουν κοντά στα αιολικά του.

Η πρώτη εφαρμογή αυτής της πρωτοβουλίας θα ωφελήσει περίπου 12.000 κατοίκους στο Joué-sur-Erdre, μια πόλη που βρίσκεται στην περιοχή Loire-Atlantique κοντά στη Νάντη.

Στο πλαίσιο του μοντέλου «Fan Club», οι πελάτες μπορούν να λαμβάνουν εκπτώσεις έως και 50% στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος κατά τις περιόδους υψηλής παραγωγής αιολικής ενέργειας.

Στα πρότυπα της Βρετανίας

Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση μέσω εφαρμογής στους λογαριασμούς τους στην Octopus Energy, που θα τους επιτρέπει να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τις συνθήκες ανέμου και να βελτιστοποιούν τη χρήση της ενέργειάς τους ώστε να επωφελούνται από τις εκπτώσεις.

Η λειτουργία αυτή αναμένεται να οδηγήσει σε σημαντική ετήσια εξοικονόμηση για τα συμμετέχοντα νοικοκυριά.

Η επέκταση του «Fan Club» στη Γαλλία ακολουθεί την επιτυχημένη εισαγωγή του στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2021, όπου έλαβε πάνω από 35.000 αιτήσεις από κοινότητες που αναζητούσαν παρόμοια οφέλη.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης