Διεθνή

Καμάλα Χάρις: Δεν είμαι η συνέχεια του Μπάιντεν - Σκηνικό έντασης στο πάνελ του Fox News

Καμάλα Χάρις: Δεν είμαι η συνέχεια του Μπάιντεν - Σκηνικό έντασης στο πάνελ του Fox News
«Αντιπροσωπεύω μια νέα γενιά ηγετών», υπογράμμισε η 59χρονη υποψήφια
Στο φιλο-τραμπικό περιβάλλον του Fox News βρέθηκε για συνέντευξη εχθές (16/10) η υποψήφια με τους Δημοκρατικούς Καμάλα Χάρις, όπου κλήθηκε να αναπτύξει τις θέσεις της για μια σειρά από ζητήματα, με τον παρουσιαστή να ανεβάζει αρκετά τον πήχη της δυσκολίας για την υποψήφια πρόεδρο.

Η Χάρις δήλωσε πως η προεδρία της δεν θα είναι «μια συνέχεια» της προεδρίας του Τζο Μπάιντεν, λέγοντας πως «όπως κάθε νέος ηγέτης που αναλαμβάνει τα καθήκοντά του, θα φέρω στο αξίωμα τα βιώματά μου, τις επαγγελματικές εμπειρίες μου και νέες ιδέες».

Η αντιπρόεδρος, η οποία αντικατέστησε στα μέσα Ιουλίου τον Τζο Μπάιντεν στη μονομαχία του με τον Ντόναλντ Τραμπ, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια λεπτή άσκηση ισορροπίας – καθώς είναι υποχρεωμένη να βάλει το δικό της στίγμα στην εκστρατεία της για την προεδρία, χωρίς ωστόσο να αρνηθεί τη θητεία του ογδοντάχρονου προέδρου.

«Αντιπροσωπεύω μια νέα γενιά ηγετών», υπογράμμισε στη διάρκεια της συνομιλίας αυτής η 59χρονη υποψήφια.

Απαντώντας επί περίπου 30 λεπτά στον έμπειρο παρουσιαστή του Fox News, Μπρετ Μπέιερ, η Καμάλα Χάρις πιέστηκε κατά διαστήματα, ιδιαίτερα στο ζήτημα της μετανάστευσης, που της ζητήθηκε να πει αν είχε παρατηρήσει κάποια μείωση των γνωστικών ικανοτήτων του Τζο Μπάιντεν.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της συνέντευξης, η προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ εξέδωσε δήλωση χαρακτηρίζοντάς την «καταστροφική» για τη Χάρις.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης