Politics & Business

Υπερκομματικός ο Χατζηθεοδοσίου και το «καρφί» του Καββαθά

Υπερκομματικός ο Χατζηθεοδοσίου και το «καρφί» του Καββαθά
Δεν ήταν μόνο ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς που τίμησαν τα βραβεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου που έχουν γίνει πλέον θεσμός για τις καινοτόμες επιχειρήσεις που βραβεύουν και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, αλλά ένα ευρύτατο σχήμα κορυφαίων πολιτικών εκπροσώπων από τα Δεξιά μέχρι την Αριστερά.

Συγκεκριμένα, εκτός του Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος παρίσταται πάντα στην εκδήλωση, παρόντες ήταν οι Όλγα Γεροβασίλη, Νίκος Παππάς, Αλέξης Χαρίτσης και Σωκράτης Φάμελλος. Και ο τέσσερις απένειμαν βραβεία, ενώ είχαν και συνομιλίες μεταξύ τους, σε μια περίοδο έντονων διεργασιών και ευαίσθητων ισορροπιών στον χώρο της Αριστεράς.

Αισθητή έκανε την παρουσία της η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία τόνισε τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, ενώ από την κυβέρνηση εκπροσώπησαν ο Τάκης Θεοδωρικάκος ως υπουργός Ανάπτυξης και η υφυπουργός Ζωή Ράπτη.

Καρφί του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργου Καββαθά, ο οποίος επαίνεσε την πολιτική Σαμαρά για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση και τόνισε ότι το κόστος για τον κλάδο έχει ανέβει στο 42% την τελευταία διετία.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης