Επικαιρότητα

Κατάθεση ψυχής από την Εθνική στο Γουέμπλεϊ - Δείτε το βίντεο

Κατάθεση ψυχής από την Εθνική στο Γουέμπλεϊ - Δείτε το βίντεο
Η ψυχολογική φόρτιση ήταν τεράστια για τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος
Δεν είναι η νίκη της Ελλάδας επί της Αγγλίας μέσα στο ιστορικό γήπεδο του Γουέμπλεϊ.

Είναι το μεγαλείο που επέδειξαν οι Έλληνες παίκτες πριν και μετά το παιχνίδι, τιμώντας τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, που έχασε τόσο νωρίς και τόσο άδικα τη ζωή του στα 31 του χρόνια.

Η ψυχολογική φόρτιση ήταν τεράστια για τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ωστόσο τα παιδιά της Εθνικής έδωσαν κυριολεκτικά τον καλύτερο εαυτό τους σε μια προσπάθεια που χαρακτηρίζεται συγκλονιστική.

Στο φινάλε του αγώνα και μετά το ιστορικό διπλό αφιερωμένο στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, οι παίκτες της Εθνικής κρατούσαν τη φανέλα του αδικοχαμένου παίκτη, μη μπορώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.

Δείτε εδώ το ανατριχιαστικό βίντεο

Η Εθνική μας ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής στο θρυλικό Γουέμπλεϊ κόντρα στην Αγγλία, ενώ παράλληλα έκανε και μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της τελευταίες 15ετίας.

Να σημειωθεί βεβαίως ότι δεν ήταν μόνο η ελληνική πλευρά, αλλά και η αγγλική, καθώς η ομοσπονδία της χώρας θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Μπάλντοκ είχε αναρτήσει στο γήπεδο ένα μεγάλο banner σε μαύρο φόντο, στο οποίο αναγραφόταν το όνομα του 31χρονου, μαζί με την ημερομηνία της γέννησής του αλλά και η ημέρα που έφυγε από τη ζωή.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης