Politics & Business

Ρέθυμνο: Πολλές και σημαντικές οι παρουσίες στις ομιλίες Δούκα και Γερουλάνου

Ρέθυμνο: Πολλές και σημαντικές οι παρουσίες στις ομιλίες Δούκα και Γερουλάνου
Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι παρουσίες χθες στις ομιλίες των δύο υποψηφίων προέδρων του ΠΑΣΟΚ, Χάρη Δούκα και Παύλου Γερουλάνου που βρέθηκαν στην πόλη τοθυ Ρεθύμνου στο πλαίσιο περιοδείας τους ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στις 6 Οκτωβρίου.

Γερουλάνος το μεσημέρι και Δούκας το απόγευμα συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των τοπικών στελεχών και φίλων του κινήματος, με τους περισσότερους να δηλώνουν την παρουσία τους ανεξάρτητα από τον ποιον υποψήφιο πρόεδρο στηρίζουν.

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης έκανε την εμφάνισή του στο εργατικό Κέντρο το απόγευμα, όπου μιλούσε ο κ. Δούκας, όμως αρκέστηκε να τον συναντήσει και να τον χαιρετήσει την ώρα που έφτασε έξω από τον χώρο της εκδήλωσης και στη συνέχεια αποχώρησε.

Πολλά ήταν όμως τα αυτοδιοικητικά στελέχη που έδωσαν το παρών, όπως η αντιδήμαρχος Άννα Ελευθεριάδου, η οποία άλλωστε στηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα Δούκα, ενώ είδαμε και  τους αντιδημάρχους Ρεθύμνου Άγγελο Μαλά και Νεκτάριο Παπαδογιάννη.

Ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Μιχάλης Σαρρής ήταν εκεί, όπως άλλωστε και ο νυν γραμματέας Ανδρέας Αντωνίου και τα μέλη της νομαρχιακής, τα μέλη της Κ.Ε., Γιάννης Λίτινας και Στέλιος Βρυλλάκης, καθώς και παλιά και νέα στελέχη του κόμματος. Ήταν εκεί η Κασσάνδρα Κοτζανάκη, ο Γιάννης Καρκαλέτσης, η Ανδριανή Βαονάκη, ο Μανώλης Σιγανός, η Γιάννα Κεφαλογιάννη, ο Άλη Χάγκ, η δημοτική σύμβουλος Χαρά Λιανδρή, ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρίου Μενέλαος Φραγκιουδάκης, ο Μανώλης Καρνιωτάκης, ο Γιώργος Ματθαιακάκης, αλλά και ο Γιώργος Πολιουδάκης.

Στο Εργατικό Κέντρο συνόδευε τον κ. Δούκα και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου.

Στον Παύλο Γερουλάνο, το παρών έδωσαν ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σκορδίλης, οι κ.κ. Αντωνίου, Σαρρής, Βρυλλάκης και Λίτινας, τα μέλη της Ν.Ε., Γιάννης Καρκαλέτσης και Νίκος Μανωλεσάκης, ο πρώην νομάρχης Γιώργος Παπαδάκης, ο Μανώλης Καρνιωτάκης, ο Απόστολος Ψωμάς, αλλά και Νίκος Ρεϊζάκης.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης