Politics & Business

Δούκας: Ο Ανδρουλάκης υποτιμά τους συνυποψηφίους του

Δούκας: Ο Ανδρουλάκης υποτιμά τους συνυποψηφίους του
Σε τηλεοπτική εκπομπή του Center TV μίλησε την Παρασκευή (20/9) ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στον αλαζονικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τους αντιπάλους στην εκλογική διαδικασία ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Απαντώντας στις αναφορές του συνυποψήφιού του, Νίκου Ανδρουλάκη ότι δεν ήταν απαραίτητη η εσωκομματική εκλογική διαδικασία και ότι η μικρή δημοσκοπική άνοδος του ΠΑΣΟΚ που αποτυπώνεται στο τελευταίες δημοσκοπήσεις είναι αποτέλεσμα της δικής του ηγεσίας, σχολίασε: «Άκουσα τον Νίκο Ανδρουλάκη, σε μία ακόμη επίδειξη αλαζονείας, να υποτιμά την εσωκομματική διαδικασία και τους συνυποψήφιούς του.

«Εμείς πιστεύουμε το αντίθετο. Αυτή η εκλογική διαδικασία γεννάει την ελπίδα της υπέρβασης και της νίκης. Αυτό αποτυπώνεται δημοσκοπικά και στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, που ανεβαίνουν έστω και λίγο», πρόσθεσε ο κ. Δούκας.

«Πρέπει να συνεχίσουμε ενωτικά και τολμηρά. Να ενισχύουμε τη δημοκρατική παράταξη σε κάθε πλατεία, σε κάθε χωριό, σε όλη τη χώρα», κατέληξε.

Η σχετική παρέμβαση του κ. Δούκα εδώ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης