Τελευταία Νέα
Politics & Business

ΠΑΣΟΚ: Φαβορί ο Δούκας σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες

ΠΑΣΟΚ: Φαβορί ο Δούκας σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες

Μένουν 2 μήνες μέχρι τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη του νέου Προέδρου (έχουν οριστεί για τις 6 Οκτωβρίου) και οι δημοσκοπήσεις (δεν θεωρούνται αξιόπιστες διότι είναι καλοκαίρι και πολλοί απουσιάζουν) έχουν την τιμητική τους.

Στο παιχνίδι… έχουν μπει και οι στοιχηματικές εταιρείες οι οποίες βλέπουν τον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα να επικρατεί. Μάλιστα του δίνουν απόδοση κάτω από 2.

Δεύτερος έρχεται ο νυν αρχηγός Νίκος Ανδρουλάκης και 3η η Άννα Διαμαντοπούλου.

Οι αποδόσεις στην Stoiximan:

Χάρης Δούκας 1.95

Νίκος Ανδρουλάκης 2.60

Άννα Διαμαντοπούλου 5.00

Παύλος Γερουλάνος 6.00

Μιχάλης Κατρίνης 17.00

Νάντια Γιαννακοπούλου 30.00

Η ραστώνη είναι δικαιολογημένη (Αύγουστος γαρ…), όμως στο πολιτικό πεδίο συζητείται (όσο και αν στο ΠΑΣΟΚ αποφεύγουν να το αναφέρουν) το ζήτημα κυβερνητικών συνεργασιών (βουλευτικές εκλογές 2027), διότι η ΝΔ κατά πάσα πιθανότητα, δύσκολα θα ξαναείναι αυτοδύναμη και το ΠΑΣΟΚ μοιάζει ως ο πιθανότερος κυβερνητικός εταίρος, όσο και αν η Χαριλάου Τρικούπη δεν το δέχεται ή δεν το λέει δημόσια.

Οι υποψήφιοι υποστηρίζουν πως στόχος τους είναι το ΠΑΣΟΚ να έρθει αρχικά στη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ξεπερνώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια να ανοίξει ο δρόμος που θα το οδηγήσει στην πρώτη θέση και στο Μαξίμου...

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης