Τελευταία Νέα
Παρενέργειες

Η αγορά κρατά τις 1.450 μονάδες – Μetlen ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και MOH στο focus

Η αγορά κρατά τις 1.450 μονάδες – Μetlen ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και MOH στο focus
Τη στήριξη των 1.450 μονάδων δείχνει να κρατά το ελληνικό χρηματιστήριο μετά από μια εύλογη άλλα βίαιη διόρθωση της Wall, η πορεία της οποίας θα κριθεί από τα νέα στοιχεία της αμερικανικής οικονομίας σήμερα (25/7).

Τα κέρδη της Metlen εδραιώνουν την κεφαλαιοποίηση του ομίλου και παράλληλα επιβεβαιώνουν για μια ακόμα φορά στους μεγάλους ξένους ότι η εταιρεία συνεχίζει την ανοδική της πορεία, υπό τις μεταβαλλόμενες και απαιτητικές συνθήκες της ενεργειακής αγοράς.

Για τη ΔΕΗ αναμένονται οι κινήσεις της στα πράσινα τιμολόγια, όπου μετά τη χθεσινή κίνηση της Metlen τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί και η αγορά περιμένει να δει πως θα λειτουργήσει το κόστος της επιχείρησης σε σχέση με τις επιδοτήσεις που θα στοχεύσει να λάβει, αν τελικά επιδιώξει κάτι τέτοιο.

Κατά τα άλλα, επενδυτικές ευκαιρίες αποτελούν οι Μotor Oil που ξεχωρίζει στην τελευταία ανάλυση της Morgan Stanley και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ για την οποία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επενδυτικά κεφάλαια έχουν ήδη λάβει θέσεις και τοποθετηθεί με πρώτο στόχο τα 20 ευρώ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης