Τελευταία Νέα
Παρενέργειες

Εφαλτήριο τα τρέχοντα επίπεδα για τη Metlen – Η ΔΕΗ πετάει έξω τους short

Εφαλτήριο τα τρέχοντα επίπεδα για τη Metlen – Η ΔΕΗ πετάει έξω τους short
Επιστροφή των ενεργειακών μετοχών στον χρηματιστηριακό χάρτη δείχνει η αγορά τις τελευταίες ημέρες, μετά την άκαιρη υποχώρησή τους λόγω των μέτρων για τη «mini ενεργειακή κρίση».

Την Πέμπτη τα αποτελέσματα β’ τριμήνου της Μetlen θα σηματοδοτήσουν με το teleconference του management με τη συμμετοχή του προέδρου, την πορεία του ομίλου leader για το σύνολο του έτους και αναμένεται να υπάρξει πλήρης επιβεβαίωση των μέχρι τώρα σχεδιασμών. Από τη στιγμή που η Metlen θα επιβεβαιώνει τα νούμερά της τρίμηνο με τρίμηνο, οι μεγάλοι ξένοι επενδυτές θα χωνεύουν την ελκυστικότητα της αποτίμησης για να αποδειχθεί ότι τα τρέχοντα επίπεδα αποτελούν μια νέα βάση-εφαλτήριο προς τα 50 ευρώ.

Η ΔΕΗ με τη μέχρι τώρα πορεία της τον τελευταίο μήνα δικαίωσε τις εκτιμήσεις μας ότι είχε προεξοφλήσει κάθε αρνητικό που μπορούσαν κάποιοι επενδυτές να της καταλογίσουν και ακολουθεί μια ανοδική πορεία της κεφαλαιοποίησης που φαίνεται ότι πρώτο στόχο έχει τα 12 ευρώ.

Η μακροπρόθεσμη πορεία του ομίλου, παρά τις παγίδες της ενεργειακής αγοράς θα αποδείξει ότι η καθετοποίησή του και η στρατηγική του θα φέρουν τα αποτελέσματα που έχει εξαγγείλει η διοίκηση.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης