Τελευταία Νέα
Politics & Business

Πάνε να φορτώσουν τη Mrs Coca Cola στο νέο ΠΑΣΟΚ

Πάνε να φορτώσουν τη Mrs Coca Cola στο νέο ΠΑΣΟΚ
Με διάφορα δημοσιεύματα τα «established» media πάνε να φορέσουν καπέλο στο ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ την Άννα Διαμαντοπούλου. Τα επιχειρήματα που απευθύνονται στους άνω των 60 εκσυγχρονιστές (με μεγάλο μερίδιο στην οικονομική κρίση των μνημονίων) είναι ότι η Άννα θα μπορέσει να προσελκύσει κεντροδεξιούς ψηφοφόρους που βρίσκονται στη ΝΔ.

Βέβαια, όλα αυτά παραλείπουν σημαντικές λεπτομέρειες στην πορεία της Άννας ,η οποία αφού δεν έκανε τίποτε για να αποτρέψει τα λάθη του Γιωργάκη στο πρώτο μνημόνιο και στο δεύτερο μνημόνιο έκανε το κουνέλι, απολαμβάνει τη θέση του μέλους του Δ.Σ. της Coca Cola.

Όπως είναι γνωστό, o ικανός διάδοχος Αναστάσιος Δαβίδ της Coca Cola, συνδέεται με μακρά φιλία με τον επίσης ικανό Ιmage maker Θωμά Βαρβιτσιώτη που αρχίζει να παίζει αυξημένο ρόλο στην πολιτική επικοινωνία του κυβερνώντος κόμματος το τελευταίο διάστημα.

Η Μrs Coca Cola Άννα Διαμαντοπούλου που ακριβώς άραγε θέλει να «επαναφέρει» το νέο ΠΑΣΟΚ διεμβολίζοντας όπως διαβάζουμε τις υποψηφιότητες Ανδρουλάκη, Δούκα, κλπ;

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης