Τελευταία Νέα
Politics & Business

Ζαχαριάδης: Ο Κασσελάκης χρωστάει μια συγγνώμη στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ

Ζαχαριάδης: Ο Κασσελάκης χρωστάει μια συγγνώμη στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ
Στις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη για τον Αλέξη Τσίπρα στάθηκε μεταξύ άλλων, σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα (5/7), ο Κώστας Ζαχαριάδης, λέγοντας πως ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει «τραυματίσει τη βάση της παράταξης και πρέπει να ζητηθεί συγγνώμη».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Facebook την φράση «σταμάτα την υπονόμευση» με σαφή αποδέκτη τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο κ. Ζαχαριάδης ήταν μεταξύ αυτών που καταψήφισαν την εισήγηση του κ. Κασσελάκη για την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, λέγοντας χαρακτηριστικά μάλιστα ότι «υπάρχει μια εισήγηση για την κεντρική επιτροπή και υπάρχουν διάφορες εκτιμήσεις, πχ λέει σε ένα σημείο ότι το αποτέλεσμα (των εκλογών) δεδομένων των συνθηκών ήταν ικανοποιητικό, εγώ πιστεύω ότι το αποτέλεσμα δεδομένων των συνθηκών ήταν αρνητικό, συν του ότι κατά την γνώμη μου έχει δημιουργηθεί ένα δύσκολο κλίμα το οποίο όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεπεραστεί και μέσα στην κεντρική επιτροπή».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης