Politics & Business

Ξεκινά η αμφισβήτηση Ανδρουλάκη - Ανοίγει τον χορό η Γιαννακοπούλου - Mην περιμένετε πολλά πράγματα

Ξεκινά η αμφισβήτηση Ανδρουλάκη - Ανοίγει τον χορό η Γιαννακοπούλου - Mην περιμένετε πολλά πράγματα
Θέμα ηγεσίας άνοιξε στο ΠΑΣΟΚ η Νάντια Γιαναννακοπούλου νωρίτερα μιλώντας στο Action24, είχε σημειώσει ότι στο ΠΑΣΟΚ «όλα είναι προς συζήτηση», ακόμη και το αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας. «Στα όργανα δεν μπορείς να πας και να πεις ότι η ατζέντα είναι προδιαγεγραμμένη και κλειστή. Θα πάμε πρωτίστως να μιλήσουμε για πολιτικές. Αλλά στα δημοκρατικά κόμματα όλα είναι ανοιχτά», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. 


Απάντησε στον ΑΝΤ1 ο Παναγιώτης Δουδωνής εξαπέλυσε επίθεση κατά της Νάντιας Γιαννακοπούλου, με αφορμή δηλώσεις της ότι την επόμενη ημέρα όλα τα ζητήματα -ακόμη και η ηγεσία- θα πρέπει να τεθούν προς συζήτηση στη Χαρ. Τρικούπη.


«Η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη δήλωση» αναφορικά με το αν θα τεθεί θέμα προέδρου, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δουδωνής μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ο κ. Δουδωνής άφησε μάλιστα αιχμές κατά της κ. Γιαννακοπούλου, αποδίδοντας μερίδιο ευθύνης για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών για το ΠΑΣΟΚ. Ειδικότερα, ανέφερε ότι στο κόμμα υπάρχει «επί 8 μήνες μια υποτροπιάζουσα συζήτηση εσωστρέφειας, με συγκεκριμένο στόχο», συμπληρώνοντας ότι «δεν βγήκε και το αποτέλεσμα που ήθελε η κ. Γιαννακοπούλου γιατί ανεβήκαμε»

Μην περιμένετε πάντως να γίνουν πολλά, παρά το γεγεονός ότι κατά γενική ομολογία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν τραβάει, οι θέσεις της ηγετικής ομάδας πρυτανεύουν και με κάθε θυσία θα υποστηριχθούν.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης