Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Φόρτιση για EV χωρίς σύνδεση στο τοπικό δίκτυο προσφέρει η Cyclum

Φόρτιση για EV χωρίς σύνδεση στο τοπικό δίκτυο προσφέρει η Cyclum

Παρέχει αποδεδειγμένες επιτόπιες μεθόδους παραγωγής πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας με χαμηλότερο κόστος για τους καταναλωτές

Η Cyclum Renewables Truck Stops (πρωτοποριακή δύναμη στην κατασκευή στάσεων φορτηγών με ανανεώσιμα καύσιμα με παραδοσιακά και μεταβατικά καύσιμα), φέρνει επανάσταση στο μέλλον της φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV) για τη βιομηχανία φορτηγών και τα ελαφρά οχήματα.

Η πρωτοποριακή προσέγγισή τους εξαλείφει την εξάρτηση από το τοπικό ηλεκτρικό δίκτυο ή τα ηλιακά πεδία, χρησιμοποιώντας αποδεδειγμένες επιτόπιες μεθόδους παραγωγής πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας που έχουν χαμηλότερο κόστος για τους καταναλωτές και μικρότερο χώρο ηλεκτρικού δικτύου ή ηλιακής ενέργειας, ενώ είναι αρνητικές έναντι του άνθρακα έναντι απλώς ουδέτερου άνθρακα.

«Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση προσφέρει στους στόλους μια οικονομικά αποδοτική, βιώσιμη και αξιόπιστη λύση για την κάλυψη των αναγκών φόρτισης, συμβάλλοντας τελικά σε ένα καθαρότερο μέλλον των μεταφορών».

Η ομάδα Cyclum συμμετείχε στη Διάσκεψη Φορολογικής Πίστωσης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Novogradac 2024 στο Rancho Bernardo (16-17 Μαΐου).

«Η επιτόπια παραγωγή ενέργειας της Cyclum με μικροστρόβιλους με καύσιμα RNG είναι μια επανάσταση στη φόρτιση EV για τη βιομηχανία φορτηγών.

Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση προσφέρει στους στόλους μια οικονομικά αποδοτική, βιώσιμη και αξιόπιστη λύση για την κάλυψη των αναγκών φόρτισης, συμβάλλοντας τελικά σε ένα καθαρότερο μέλλον των μεταφορών», δήλωσε ο Shaun Lee (Διευθυντής Επιτόπιων Επιχειρήσεων της Cyclum Renewables).


Το
πρόγραμμα «Drive the Cyclum Dream» της Cyclum

Η δέσμευση της Cyclum στην καινοτομία εκτείνεται πέρα από τις στάσεις φορτηγών της.

Το πρόγραμμα «Drive the Cyclum Dream» προσφέρει στους Κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού (OEM), τους στόλους, τους οδηγούς, τους επαγγελματίες του φορτηγού και της αλυσίδας εφοδιασμού να βιώσουν το μέλλον των ανανεώσιμων φορτηγών από πρώτο χέρι.

Αυτή η εκδήλωση μάρκετινγκ που βασίζεται σε προσκλήσεις επιτρέπει στους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν τα τελευταία οχήματα κατηγορίας 8 και άλλα φορτηγά EV, Hydrogen και CNG.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης