Τελευταία Νέα

Πολυετείς συμφωνίες Orsted - Correll για καλώδια υπεράκτιων αιολικών

Πολυετείς συμφωνίες Orsted - Correll για καλώδια υπεράκτιων αιολικών

Αφορούν συντήρηση και επισκευή σε Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ και Ταϊβάν

Ο όμιλος Correll της SPIE έχει εξασφαλίσει 3 πολυετείς συμφωνίες συντήρησης και επισκευής καλωδίων από την Orsted για τους στόλους υπεράκτιων αιολικών της στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Ταϊβάν.

Σύμφωνα με το renews.biz, αυτές οι συμφωνίες-πλαίσιο καλύπτουν εξαγωγές και συστοιχίες, υπεράκτιες και χερσαίες εγκαταστάσεις, ανίχνευση σφαλμάτων καλωδίων υψηλής τάσης (HV) και οπτικών ινών (FO), διαγνωστικά και στεγνές επισκευές.

Το πεδίο εφαρμογής περιλαμβάνει την απαίτηση προσδιορισμού θέσης σφάλματος, τρόπου αστοχίας, διαγνωστικά και όπου απαιτείται, επισκευές στο σύστημα HV/FO στην ξηρά ή σε ξηρή τοποθεσία υπεράκτια, συμπεριλαμβανομένης της παροχής μεθοδολογιών HV και FO για τα διαγνωστικά και τυχόν επακόλουθες επισκευές .

 
Δηλώσεις

Ο Sam Dowey (Διευθύνων Σύμβουλος της Correll), δήλωσε:

«Ένα τέτοιο βραβείο από έναν παγκόσμιο ηγέτη είναι μια μεγάλη απόδειξη της τεχνογνωσίας και των τεχνικών δυνατοτήτων που παρέχει ολόκληρη η ομάδα της Correll.

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Orsted σε όλες τις δραστηριότητές της στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Ταϊβάν για την αρχική τριετή περίοδο της συμφωνίας και μετά.

Είμαστε επίσης περήφανοι που ανακοινώνουμε ότι η Correll έχει επιλεγεί από την Orsted's ως προτιμώμενος συνεργάτης για υπηρεσίες εύρεσης και επισκευής σφαλμάτων, κάτι που είναι ένα φανταστικό επίτευγμα για την επιχείρηση».


Ο
Gianluca Pettracia (Διευθυντής της επιχειρηματικής μονάδας αιολικής ενέργειας SPIE για τις παγκόσμιες υπηρεσίες ενέργειας) πρόσθεσε:

«Η εξασφάλιση αυτής της πολυετούς σύμβασης από τον Όμιλο Orsted αποτελεί απόδειξη της τεχνογνωσίας και της αφοσίωσής μας στον τομέα της αιολικής ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της ζωής της διαχείρισης πεδίου.

«Μας τιμά αυτή η αναγνώριση και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και λύσεις σε συνεργασία με την Orsted».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης