Τελευταία Νέα

Συνεργασία Enersense - P2X Solutions για λειτουργία εργοστασίου υδρογόνου στην Φινλανδία

Συνεργασία Enersense - P2X Solutions για λειτουργία εργοστασίου υδρογόνου στην Φινλανδία

Πίστη για αποτελεσματική και βιώσιμη παραγωγή ενέργειας

Η Enersense (Φινλανδική εταιρεία ανάπτυξης) και η P2X Solutions συνήψαν μια νέα συμφωνία συνεργασίας για να εμβαθύνουν τη συνεργασία τους στη λειτουργία και τη συντήρηση του νέου εργοστασίου παραγωγής υδρογόνου στη Harjavalta της Φινλανδίας.

Η συνεργασία περιλάμβανε στο παρελθόν τη συμμετοχή της Enersense στην υλοποίηση του έργου και τώρα επεκτείνεται για να καλύψει επίσης τη λειτουργία και τη συντήρηση.

Αυτό επιτρέπει πιο αποτελεσματική και βιώσιμη παραγωγή ενέργειας, σύμφωνα με την Enersense.

 

Δηλώσεις επιτελικών στελεχών

Ο Herkko Plit (Διευθύνων Σύμβουλος της P2X Solutions) δήλωσε:

«Η κατασκευή του εργοστασίου μας στη Harjavalta έχει προχωρήσει καλά, με περισσότερες από 700 συνεχόμενες ημέρες χωρίς ατυχήματα απώλειας χρόνου στο εργοτάξιο.

Σε συνεργασία με την Enersense, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η θέση σε λειτουργία και η λειτουργία του εργοστασίου θα λειτουργήσει επίσης με ασφάλεια και αξιοπιστία».


Ο
Mikko Luoma (Αντιπρόεδρος έξυπνων υπηρεσιών και βιομηχανίας στην Enersense) δήλωσε:

«Η νέα συμφωνία συνεργασίας υποστηρίζει τη στρατηγική μας να παρέχουμε στους πελάτες μας βιώσιμες λύσεις για την ενεργειακή μετάβαση.

Το υδρογόνο γίνεται όλο και πιο σημαντικό και δεσμευόμαστε να προωθήσουμε τη χρήση του».

Η εμβάθυνση της συνεργασίας στη λειτουργία και τη συντήρηση διασφαλίζει ότι το υδρογόνο παράγεται όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και βιώσιμα, υποστηρίζοντας έτσι τους μακροπρόθεσμους κλιματικούς στόχους.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης