Τελευταία Νέα
Politics & Business

Σπυρόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Η Ελλάδα να προχωρήσει ενωμένη και δυνατή στην Ευρώπη

Σπυρόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Η Ελλάδα να προχωρήσει ενωμένη και δυνατή στην Ευρώπη
Τους πέντε βασικούς άξονες στους οποίους θα πρέπει να εστιάσει το ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο τα επόμενα χρόνια, ανέδειξε κατά τη κεντρική ομιλία του στην Αθήνα την Πέμπτη (30/5) ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του κόμματος, κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Ο πρώτος, αφορά στην βελτίωση της εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής της Ευρώπης, στο φόντο του πολέμου στην Ουκρανία αλλά και της αυξανόμενης τουρκικής προκλητικότητας. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Σπυρόπουλος επεσήμανε την ανάγκη δημιουργίας ευρωστρατού για τη θωράκιση των 27.

Ο δεύτερος, αφορά στην κατασκευή έργων υποδομής που θα προστατεύουν τους Έλληνες πολίτες από καταστροφικά φυσικά φαινόμενα όπως πυρκαγιές και πλημμύρες, των οποίων γίναμε μάρτυρες τα προηγούμενα χρόνια.

Ο τρίτος άξονας έχει να κάνει με την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, ο οποίος φάνηκε ότι στενάζει κάτω από το εξοντωτικό κόστος παραγωγής.

Ο τέταρτος άξονας είναι η ανάγκη ανόδου του βιοτικού επιπέδου του ελληνικού λαού, καθώς υπάρχει χάσμα ανάμεσα στο κόστος ζωής της Ελλάδας και της υπόλοιπης Ευρώπης.

Τέλος, ο πέμπτος άξονας που ανέφερε ο κ. Σπυρόπουλος έχει να κάνει με την ανάγκη της Ελλάδας και της Ευρώπης να επιτύχουν την πράσινη μετάβαση.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ομιλία ΕΔΩ

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης