Ισπανία: Η LONGi θα προμηθεύσει πάνω από 1 εκατ. πάνελ για 5 υπό κατασκευή έργα

Ισπανία: Η LONGi θα προμηθεύσει πάνω από 1 εκατ. πάνελ για 5 υπό κατασκευή έργα

Θα έχουν συνολικό όγκο 574 MW (renews.biz)

Η εταιρεία ανάπτυξης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας Naturgy παρήγγειλε στην LONGi (κινέζικη εταιρεία φωτοβολταϊκών και κατασκευάστρια έργων ηλιακής ενέργειας) ηλιακά έργα του 2024 στην Ισπανία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα renews.biz.

 

Η LONGi θα παραδώσει πάνω από 1 εκατομμύριο μονάδες από τη σειρά Hi-MO 5, με συνολικό όγκο εξόδου 574 MW.

Η Naturgy σχεδιάζει να τις εγκαταστήσει σε επερχόμενα έργα σε 4 τοποθεσίες σε όλη τη χώρα, στις περιοχές Castilla-La Mancha, Extremadura και Andalusia.

Οι μονάδες διπλής όψης διαθέτουν ποσοστό απόδοσης 21,3%, μαζί με την τεχνολογία με πρόσμιξη γαλλίου της LONGi, η οποία έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την υποβάθμιση που προκαλείται από το φως και να παρατείνει την παραγωγή ενέργειας των μονάδων μακροπρόθεσμα, ιδιαίτερα σημαντική στην υψηλή θερμότητα και την ηλιακή ακτινοβολία της Ισπανίας.

Ο Jorge Barredo (Διευθύνων Σύμβουλος Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Νέων Επιχειρήσεων και Καινοτομίας στη Naturgy), δήλωσε:

«Η κλίμακα αυτής της νέας συμφωνίας με τη LONGi αντανακλά τη φιλοδοξία της Naturgy για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην Ισπανία φέτος.

Η ηλιακή τεχνολογία της LONGi μας προσφέρει επίσης μια εξαιρετικά αποδοτική και ανθεκτική απόδοση.

Αυτός είναι ένας βασικός παράγοντας για την κατασκευή ισπανικών φωτοβολταϊκών και τον ανταγωνισμό με τις παραδοσιακές πηγές ενέργειας».

Όλα τα έργα (5 συνολικά) αναμένεται να λάβουν αποστολές μονάδων φέτος.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης