Επικαιρότητα

Τέλη κυκλοφορίας 2024: Μέχρι πότε θα δοθεί παράταση

Τέλη κυκλοφορίας 2024: Μέχρι πότε θα δοθεί παράταση
Σχέδια για κλιμακωτά πρόστιμα στους παραβάτες
Παράταση λίγων ημερών στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για το 2024 και κλιμακωτά χρηματικά πρόστιμα για όσους τα αφήσουν απλήρωτα προβλέπει ο σχεδιασμός του υπουργείου Οικονομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες η καταληκτική ημερομηνία για την εξόφληση των τελών που λήγει κανονικά στις 31 Δεκεμβρίου εξετάζεται να μετατεθεί για τις 10-15 Ιανουαρίου και σε μία τέτοια περίπτωση θα παραταθεί ανάλογα και η προθεσμία για την κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας για όσους θέλουν να θέσουν σε ακινησία τα οχήματα τους τον επόμενο χρόνο.
Σημειώνεται ότι στην περίπτωση αυτή, οι πινακίδες κυκλοφορίας μένουν στο όχημα και δηλώνεται ο χώρος στάθμευσης που θα παραμείνει το αυτοκίνητο για όσο διάστημα βρίσκεται σε ακινησία.

Όσοι όμως εντοπιστούν μετά τη δήλωση ακινησίας να κυκλοφορούν τα οχήματά τους τους βρίσκονται αντιμέτωποι με βαριές καμπάνες.
Θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο
10.000 ευρώ το οποίο αυξάνεται στα 30.000 ευρώ σε περίπτωση υποτροπής ενώ ταυτόχρονα αφαιρείται για τρία χρόνια το δίπλωμα οδήγησης του ιδιοκτήτη ή κατόχου του οχήματος.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης