Politics & Business

Ανδρουλάκης: «Καλύπτετε τον κ. Καραμανλή»

Ανδρουλάκης: «Καλύπτετε τον κ. Καραμανλή»

Υψηλοί τόνοι επικράτησαν στη συζήτηση της πρότασης που κατέθεσαν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι μεθοδεύει τη συγκάλυψη των ευθυνών, με τον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, να κάνει λόγο για «πολιτική εκμετάλλευση» και «δομικές αντιφάσεις».

Υπογράμμισε ότι οι δύο προτάσεις στηρίζονται σε εικαζόμενες αξιόποινες πράξεις και για τους τρεις υπουργούς, πλην του Κωστα Καραμανλή, αδικήματα τα οποία έχουν παραγραφεί, καθώς αφορούν πλημμελήματα για τα οποία έχει παρέλθει η πενταετία.


Σε υψηλούς τόνους και ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε αυστηρά στις επικρίσεις του υπουργού Επικρατείας. «Είναι βιασμός της λογικής ότι είμαστε σε πολιτικό αδιέξοδο όπως είπατε», σχολίασε ο κ. Ανδρουλάκης κατηγορώντας τον κ. Βορίδη πως με όσα υποστήριξε ενορχηστρώνει τη συγκάλυψη της υπόθεσης.

«Καλύπτετε τον κ. Καραμανλή γιατί δεν πήγε στη Δικαιοσύνη το πόρισμα της Αρχής Διαφάνειας και τις ευθύνες των “γαλάζιων” στελεχών για την επίμαχη σύμβαση. Το πόρισμα του Ευρωπαίου εισαγγελέα μιλάει καθαρά για απιστία», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης