Επικαιρότητα

Πατά το κουμπί της αποχώρησης η «ομάδα Αχτσιόγλου»

Πατά το κουμπί της αποχώρησης η «ομάδα Αχτσιόγλου»
Θα ήταν έκπληξη να επιλεγεί οποιασδήποτε άλλος σχεδιασμός, καθώς η χθεσινή «ρελάνς» του Στέφανου Κασσελάκη δεν αφήνει περιθώρια επιλογής

Η «ώρα μηδέν» έφτασε και η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου αναμένεται σήμερα να πατήσει το «κουμπί» της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κίνηση των «6+6» με την «Ομπρέλα» ήταν σε συνεχείς διαβουλεύσεις μέχρι αργά χθες το βράδυ προκειμένου να καθορίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Θα ήταν έκπληξη να επιλεγεί οποιασδήποτε άλλος σχεδιασμός, καθώς η χθεσινή «ρελάνς» του Στέφανου Κασσελάκη δεν αφήνει περιθώρια επιλογής.

Επέλεξε να «εγκλωβίσει» την εσωκομματική αντιπολίτευση καλώντας την αιφνιδιαστικά να συμμετέχει στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας στις τέσσερις το μεσημέρι. Και μάλιστα τα στελέχη της να πάρουν μέρος στην ανασύσταση του Πολιτικού Κέντρου που επί Αλέξη Τσίπρα είχε μετατραπεί στον «πρωινό καφέ».

Ουσιαστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί από τα μέλη και τους βουλευτές που υποστήριξαν την Έφη Αχτσιόγλου στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές και παραμένουν στο πλευρό της να πουν «αντίο» στην Κουμουνδούρου πριν από τη σύγκληση του οργάνου.

Είναι γεγονός πως όσοι ανήκουν στο περιβάλλον των «6+6» θα ήταν πολύ δύσκολο να πάρουν μέρος στη σημερινή συνεδρίαση μετά από όσα λεχθεί μεταξύ τους. Το χάσμα είναι αγεφύρωτο και η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους έχει ληφθεί από την πανελλαδική συνδιάσκεψη της Κυριακής.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης