Επιχειρήσεις

Το 1o Black Friday Show με Φισφή, Μακαλιά και Ρούμπο έρχεται στο Public.gr

Το 1o Black Friday Show με Φισφή, Μακαλιά και Ρούμπο έρχεται στο Public.gr

Οι Stand Up Comedians: Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος και Λάμπρος Φισφής για 45 λεπτά χαρίζουν γέλιο και ακόμη μεγαλύτερες προσφορές στις Black Friday τιμές! 

Οι Black Friday εκπλήξεις που ετοίμασαν φέτος τα Public συνεχίζονται. Αύριο Τετάρτη  22/11 και μεθαύριο Πέμπτη 23/11 στις 19:00, σε προσκαλούν στο Public.gr, σε δύο ξεχωριστά Black Friday Show με πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο και Λάμπρο Φισφή.

Για 45 λεπτά την Τετάρτη και την Πέμπτη, οι τρεις αγαπημένοι stand up comedians σε περιμένουν να σε διασκεδάσουν, αλλά και να σου προσφέρουν επιπλέον έκπτωση σε προϊόντα που επέλεξαν τα Public από τις αγαπημένες κατηγορίες οικιακών συσκευών ειδών τεχνολογίας, που βρίσκονται ήδη σε Βlack Friday τιμές.

Πέρα από τις μεγαλύτερες Black Friday προσφορές, τα Public προσφέρουν και τις πιο ευέλικτες υπηρεσίες πληρωμής: όλα τα προϊόντα που θα λάβουν έκπτωση μπορείς να τα αποκτήσεις τώρα και να πληρώσεις αργότερα πληρώνοντας σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα, με την υπηρεσία Public Now Pay Later μέσω Klarna.

Αυτά τα δύο live δεν πρέπει να τα χάσεις! Συντονίσου Τετάρτη και Πέμπτη στις 19:00 στο

https://www.public.gr/page/streaming και απόλαυσε ακόμη μεγαλύτερες Black Friday προσφορές αλλά και πολλές ακόμη εκπλήξεις που θα μάθεις live!

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης