Επικαιρότητα

Καραμέρος στον ΣΚΑΪ: Όσοι παραπέμφθηκαν, καλώς παραπέμφθηκαν - Ο Τσίπρας είναι πάντα εδώ

Καραμέρος στον ΣΚΑΪ: Όσοι παραπέμφθηκαν, καλώς παραπέμφθηκαν - Ο Τσίπρας είναι πάντα εδώ
Ο Τσίπρας είναι πάντα εδώ και όταν χρειαστεί πάλι θα είναι παρόν»
Σχετικά Άρθρα

«Ερχόμαστε από ένα δύσκολο 24ωρο αλλά βρισκόμαστε κοντά σε μία μεγάλη ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώ», δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής και τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του κόμματος Γιώργος Καραμέρος, στον ΣΚΑΪ αναφερόμενος στην σύσκεψη του Εκτελεστικού Γραφείου όπου θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στην οποία θα συμμετέχει και ο κ. Κασσελάκης ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει από τις ΗΠΑ.

«Εκεί μπορεί να υπάρξει μία συνεννόηση, είτε να πάμε σε αυτά που έχουν αποφασιστεί από την προηγούμενη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας δηλαδή την κεντρική επιτροπή και τον Φεβρουάριο το συνέδριο, είτε μήπως χρειάζεται να γίνει νωρίτερα μία συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας», εξήγησε στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ.

«Αν φύγω εγώ και άλλοι 2-3 δεν είναι διάσπαση, αν συνεχιστεί αυτό ναι, είναι»

«Υπάρχει μία δυνατότητα να υπάρξει μία ηρεμία να απευθυνόμαστε στα όργανα, να συμμετέχουμε και να συνδριάζουμε εκεί, να μην υπάρχει αυτή η καταστροφολογία που ανατροφοδοτείται από τις ανακοινώσεις αλλά και από τα ΜΜΕ», δήλωσε και παράλληλα τόνισε «Αν φύγω εγώ και άλλοι 2-3 δεν είναι διάσπαση, αν συνεχιστεί αυτό ναι, είναι».

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης