ΕΕΑΑ: Η τριαθλητική διοργάνωση IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, γίνεται αφετηρία στον αγώνα της Ανακύκλωσης

ΕΕΑΑ: Η τριαθλητική διοργάνωση IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, γίνεται αφετηρία στον αγώνα της Ανακύκλωσης
Η ΕΕΑΑ είχε δυναμική παρουσία στην εκδήλωση μέσω του διαδραστικού περιπτέρου

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) υποστήριξε το IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece, τη μεγαλύτερη τριαθλητική διοργάνωση παγκοσμίως που πραγματοποιήθηκε προς 20-22 Οκτωβρίου στη Βουλιαγμένη, καθώς και του IronKids, με στόχο να αναδείξει την ισχυρή σύνδεση μεταξύ ανακύκλωσης και αθλητισμού, τονίζοντας τη δέσμευση προς εταιρείας στην προώθηση προς αειφορίας και στην καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης.

Η ΕΕΑΑ είχε δυναμική παρουσία στην εκδήλωση μέσω του διαδραστικού περιπτέρου προς, και υποστήριξε προς προς δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, προσβλέποντας στην ευαισθητοποίηση όλων, μικρών και μεγάλων, για την προστασία των φυσικών πόρων και τη μείωση των αποβλήτων για ένα βιώσιμο και «πράσινο» παρόν, προϋπόθεση για ένα αειφόρο και ασφαλές μέλλον προς κοινωνίας προς.

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, οι νεαροί φίλοι του αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από την εμπειρία του IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, συμμετέχοντας στο IRONKIDS® Vouliagmeni, με επίσημο υποστηρικτή την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ). Στόχος του ΕΕΑΑ IRONKIDS® Vouliagmeni ήταν να ενθαρρύνει παιδιά ηλικίας 6-12 ετών να εξασκηθούν σε τρεις εναλλακτικές διαδρομές, 400, 800 και 1.200 μέτρων. Παιχνίδια, εκπλήξεις, το Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης, οι Μασκότ του Μπλε Κάδου και του Μπλε Κώδωνα βρίσκονταν εκεί για να προς δείξουν πως με μικρές πράξεις, γίνεσαι μεγάλος ήρωας. Η ΕΕΑΑ έχει ως κύριο μέλημα προς να στηρίζει πρωτοβουλίες, προγράμματα και δράσεις που συμβάλλουν στην καλλιέργεια μιας περιβαλλοντικά υπεύθυνης συμπεριφοράς σε νεαρές ηλικίες.

Επιπλέον, η ομάδα προς ΕΕΑΑ συμμετείχε στο Night Run Vouliagmeni powered by IRONMAN®, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, αναδεικνύοντας τη σημασία προς σωματικής άσκησης, προωθώντας παράλληλα τη σημασία προς ανακύκλωσης. Τέλος, αξίζει να τονιστεί ότι η ΕΕΑΑ συνέβαλε στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος προς διοργάνωσης, μέσω προς διάθεσης εξοπλισμού συλλογής συσκευασιών ανακύκλωσης. Στο πλαίσιο αυτό, ανέλαβε την αποκομιδή και αξιοποίηση των ανακυκλώσιμων υλικών που χρησιμοποιήθηκαν από προς συμμετέχοντες και προς θεατές. Το αποτέλεσμα προς προς δράσης ήταν η συλλογή 2,5 τόνων υλικών συσκευασίας, μεταξύ των οποίων περισσότερα από 58.000 τεμάχια πλαστικά μπουκάλια νερού που καταναλώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα από προς δρομείς.

Οι διοργανώσεις που ενσωματώνουν το πνεύμα προς ομαδικότητας, προς επιμονής και προς αφοσίωσης, ευθυγραμμίζονται απόλυτα με προς δεσμεύσεις και προς αξίες προς ΕΕΑΑ. Η παρουσία προς εταιρείας όχι μόνο τόνισε τη σημασία προς ανακύκλωσης, αλλά προς ανάδειξε την αφοσίωση προς στην υποστήριξη πρωτοβουλιών που προωθούν την πράσινη μετάβαση και την κυκλική οικονομία.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης