Επικαιρότητα

Με τις διαγραφές Φίλη, Βίτσα και Σκουρλέτη απάντησε ο Κασσελάκης

Με τις διαγραφές Φίλη, Βίτσα και Σκουρλέτη απάντησε ο Κασσελάκης
Είναι βέβαιο ότι στην Κουμουνδούρου δεν μπορούν πλέον να βαδίσουν όλοι μαζί

Αλλάζοντας τους όρους του παιχνιδιού και κάνοντας επίδειξη πυγμής από τις ΗΠΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε αιφνιδιαστικά την πόρτα της εξόδου σε Ν.Φίλη, Π.Σκουρλέτη και Δ.Βίτσα χαρακτηρίζοντάς τους τηλεοπτικούς χορηγούς του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και όλοι πλέον στην Κουμουνδούρου παραμιλούν.

Στην ανάρτησή του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο κόσμος διψά να αναδείξουμε θέματα, να κάνουμε αντιπολίτευση. Και εγώ το ίδιο, περισσότερο από όλους. Αντ' αυτού, κάποιοι μάς 'πνίγουν' με την άρνησή τους να αποδεχτούν την εκλογή προέδρου από τη βάση - αλλά εμφανίζονται ως 'Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ' κάθε μέρα στα κανάλια, παίζοντας το παιχνίδι τους. Συνεπώς, οι κύριοι Βίτσας, Σκουρλέτης, Φίλης που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στην τηλεόραση για να αντιπολιτευτούν το ίδιο τους το κόμμα, επέλεξαν να θέσουν τον εαυτό τους εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Είναι βέβαιο ότι στην Κουμουνδούρου δεν μπορούν πλέον να βαδίσουν όλοι μαζί. Ο Στέλιος Κούλογλου πέρασε πρώτος μόνος του την πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ και πλέον αναζητείται ποιος θα είναι ο επόμενος.


Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης