Politics & Business

Στέφανε όταν εσύ κονόμαγες στην Goldman, o Τσακαλώτος έβγαζε πρωτογενή πλεονάσματα

Στέφανε όταν εσύ κονόμαγες στην Goldman, o Τσακαλώτος έβγαζε πρωτογενή πλεονάσματα
Όσο και να προσπαθεί να μας πείσει ο Πολάκης, ότι αυτοί που ψήφισαν πρόεδρο τον Κασελάκη έχουν κρίνει το αποτέλεσμα της πορείας του ΣΥΡΙΖΑ, οι πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ότι ο Τσακαλώτος ετοιμάζει μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες την ανεξαρτητοποίησή του για να ηγηθεί πολιτικής κίνησης με προτεραιότητες στην οικοκολογία, το περιβάλλον και τις εργασιακές σχέσεις πιστοποιούν ότι το μεγάλο τεστ είναι μπροστά για τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ.

Για ό,τι και να λέμε ο Τσακαλώτος πέτυχε αυτό που δεν θα πετύχαινε κανείς υπουργός Οικονομικών επί μνημονίου, να βγάλει το υπερπλεόνασμα του 4,5% που έβαλε την βάση της δημοσιονομικής εξυγίανσης.
Τώρα υπάρχει μια κατευθυνόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ άποψη, που την μεταφέρουν αυτοί που θέλουν να τα φορτώσουν στον πρώην υπουργό Οικονομικών, ότι αυτός ήταν, που από μόνος του υπεροφορολόγησε την μεσαία τάξη.

Λες και τα έκανε μόνος του. Ο Τσίπρας δεν είχε ιδέα, για την δομή του μνημονίου 3 ή δεν το καταλάβαινε;
Η ανεπάρκεια του Κασελάκη όμως φάνηκε από την δήλωση του για την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας την περασμένη Παρασκευή.
Αντί να αναγνωρίσει την συνεισφορά Τσκαλώτου σε αυτό το επίτευγμα, πώς θα μπορούσε όμως όταν τον έχει απέναντι, μίλησε απαξιωτικά για την εθνική επιτυχία.

Ποιόν "δουλεύει" ο άνθρωπός, στην Goldman δεν ήταν;
Αλλά η πικρή αλήθεια είναι, ότι όταν ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έβγαζε φράγκα στην Goldman , o Ευκλείδης ξενυχτούσε για να μπει η οικονομία στον ενάρετο κύκλο!

Σκέψου τα αυτά Στέφανε πριν είναι πολύ αργά και μείνεις με τον μουτζούρη στο τέλος...

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης