Χρηματιστήριο & Αγορές

Βασιλάκης (Aegean): Κερδίζουμε μερίδια στην Ελλάδα

Βασιλάκης (Aegean): Κερδίζουμε μερίδια στην Ελλάδα
Ανακάμπτει ο Έλληνας ταξιδιώτης με την Aegean μετά από αρκετά χρόνια όπου λόγω κρίσης και εισοδήματος είχε περιορίσει τα ταξίδια
Ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου εμφανίστηκε ο πρόεδρος σημειώνοντας πως από όποια πλευρά και να τα δει είναι ικανοποιημένος.
Όπως τόνισε και σε σύγκριση με τα περσινά και σε σύγκριση με αυτά του 2019 και σε σύγκριση με τα αποτελέσματα ομοειδών εταιρειών που έχουν δημοσιευτεί. Αλλά και σε κόστος ανά μονάδα και σε συνολική κερδοφορία ως προς το τζίρο πάλι είναι εξαιρετικά ικανοποιημένος, όταν μάλιστα αναφέρεται και σε ένα εξάμηνο που λόγω τουρισμού δεν είναι ισχυρό.
Το καλοκαίρι είναι πολύ καλό και καθώς μένουν 20 μέρες πριν το τέλος του τριμήνου ο πρόεδρος της αεροπορικής ανέφερε πως περιμένει ότι ο τζίρος του τρίτου τριμήνου θα είναι ανάλογος με τον περσινό.
Στο τρίτο τρίμηνο έχει προσφέρει 10% επιπλέον χωρητικότητα και στο τέταρτο θα προσφέρει 15% έναντι 22% που ήταν στο δεύτερο τρίμηνο.
Αναφέρθηκε και στην αύξηση των χρεώσεων από τα αεροδρόμια σημειώνοντας πως δεν ανεβαίνουν μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης