Παρενέργειες

XA: Τέστ στις 1270 μονάδες - Ποιοί πωλούν και ποιοί αγοράζουν

XA: Τέστ στις 1270 μονάδες - Ποιοί πωλούν και ποιοί αγοράζουν

Νέα πτώση στο ΧΑ σήμερα 14.8 στο - 1,3% με την αγορά να τεστάρει τις 1270 μονάδες.Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες μιλούν για εντολή πώλησης απο μεγάλο funds που ξεκίνησε την Παρασκευή με αποτέλεσμα να έχουν επηρεασθεί η ΔΕΗ και οι τραπεζικές μετοχές. Από την άλλη πλευρά η ανοδική πορεία των futures του S&P και η ανάκαμψη του Dax δεν συνάδουν με την εικόνα της ελληνικής αγοράς όπου αγοραστές βγαίνουν έλληνες θεσμικοί. Σημαντικά νέα για ΜΥΤΙΛ στο τέλος του μήνα.

Την περιοχή του 4.460 δείχνουν να κρατούν τα futures του S&P με πρώτη περιοχή στήριξης το 4.458 και δεύτερη προς το παρόν το 4.439 -4.444. Ισχυρή φαίνεται η στήριξη στις 4.376 μονάδες όπου είναι ο ΚΜΟ των 63 ημερών με ενδιάμεσες στηρίξεις τις 4.419 και 4.390.

Η ουσιαστική απειλή για τις αγορές προέρχεται από τα σημάδια αποπληθωρισμού της Κίνας με πτώση με τον Hang Seng με πτώση σήμερα 2% με αποτέλεσμα τα futures των ευρωπαϊκών αγορών να σημειώνουν μικρές απώλειες. Το κλίμα αυτό δικαιολογεί την πτώση κατά 2% για τον ΧΑ την περασμένη Παρασκευή που προς το παρόν δεν εμπνέει ανησυχίες.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης