Επιχειρήσεις

Τα πρατήρια Shell και ο Palmos 96.5 ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα καλοκαίρι γεμάτο ελπίδα στη Θεσσαλονίκη

Τα πρατήρια Shell και ο Palmos 96.5 ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα καλοκαίρι γεμάτο ελπίδα στη Θεσσαλονίκη

Μια μοναδική συνεργασία που συνδυάζει τη μουσική, το πνεύμα αλληλεγγύης και την υποστήριξη του «Συλλόγου Όραμα Ελπίδας»

Η Coral Α.Ε. – Shell Licensee ανακοινώνει με χαρά τη νέα της συνεργασία με τον Palmos 96.5, τον αγαπημένο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Μαζί, στοχεύουν να ενώσουν τη δύναμη της μουσικής με μια βαθιά αίσθηση κοινωνικής ευθύνης, με επίκεντρο την ευαισθητοποίηση και την υποστήριξη του «Συλλόγου Όραμα Ελπίδας».

Από τις 15 Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, η πολυσύχναστη παραλία της Θεσσαλονίκης ζωντανεύει με τους ήχους του Palmos 96.5, που εκπέμπει live καθημερινά από το εντυπωσιακό «Γυάλινο Περίπτερο-Κήπος των Γλυπτών»(GLASS BOX), με dj sets, ενέργειες και μοναδικά happenings. Το γυάλινο booth, φιλοξενεί επίσης αγαπημένους καλλιτέχνες, προσωπικότητες της πόλης, πιστούς ακροατές και διάφορες δράσεις του σταθμού και των χορηγών. Ωστόσο, κεντρικός στόχος αυτής της διοργάνωσης είναι  να "μεταφέρει" ένα πολύ σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα στον κόσμο της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, πρωταρχικός στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η ευαισθητοποίηση και η ενθάρρυνση της συμμετοχής του κοινού στο σημαντικό έργο του «Συλλόγου Όραμα Ελπίδας», και ιδίως του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου. Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης προσκαλούνται στο Γυάλινο Περίπτερο του Palmos 965, όπου μπορούν να πραγματοποιήσουν μια σημαντική συνεισφορά, ένα δώρο ζωής και ελπίδας.

Τον Σεπτέμβριο, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν στοματικό επίχρισμα (σάλιο) και να συμπληρώσουν την αίτηση του συλλόγου. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα εγγραφούν στην παγκόσμια και εγχώρια δεξαμενή εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Η γενναιόδωρη πράξη τους μπορεί ενδεχομένως να σώσει τη ζωή ενός ασθενούς που πάσχει από λευχαιμία ή άλλο σοβαρό νόσημα.

Ο Γενικός Διευθυντής της Coral Α.Ε. – Shell Licensee, κ. Γιώργος Χατζόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Η Coral είναι υπερήφανη που συμμετέχει σε αυτή την πρωτοβουλία που συνδυάζει την ψυχαγωγία, τη συμμετοχή στην κοινότητα και έναν ουσιαστικό κοινωνικό σκοπό. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία όχι μόνο θα βελτιώσει την καλοκαιρινή διάθεση στην παραλία της Θεσσαλονίκης, αλλά και θα συμβάλει σημαντικά στη σωτήρια αποστολή του «Συλλόγου Όραμα Ελπίδας».

Η Coral, λοιπόν, προσκαλεί όσους και όσες το επιθυμούν στο Γυάλινο Περίπτερο του Palmos 96.5, όπου η μουσική συναντά τον σκοπό και μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά που σώζει ζωές για όσους έχουν ανάγκη. 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης