Διεθνή

Ρωσικά αντίποινα καταστρέφουν λιμάνι και βιομηχανίες στην Οδησσό

Ρωσικά αντίποινα καταστρέφουν λιμάνι και βιομηχανίες στην Οδησσό
Η Βρετανία εκπαιδεύει 2.000 Ουκρανούς να επιτεθούν στην Κριμαία πριν τα Χριστούγεννα
Οι ρωσικές δυνάμεις ως αντίποινα για τα drones στην Μόσχα εξαπέλυσαν νέα καταστροφική επίθεση στο λιμάνι και σε βιομηχανικές μονάδες της Οδησσού στην Νότια Ουκρανία προκαλώντας μεγάλες καταστροφές.
Το εντυπωσιακό είναι ότι οι Ουκρανοί έχοντας ταπεινωθεί από την αποτυχημένη αντεπίθεση καταφεύγουν σε τρομοκρατικές ενέργειες κατά της Μόσχας, κατά πολιτικών στόχων, σκοτώνουν αμάχους στο Donetsk… ενώ οι ρωσικές δυνάμεις με όπλα υψηλής ακρίβειας χτυπούν μόνο στρατιωτικούς στόχους…
Το καθεστώς Zelensky… δεν θα μακροημερεύσει, ο γελωτοποιός της Ουκρανίας… καταστρέφει την χώρα του και οι αντιδράσεις που υποβόσκουν θα έρθουν στην επιφάνεια.
Το τρεμάμενο γεροντάκι των ΗΠΑ ο Biden ηλικίας 82 ετών και όσοι των υποκινούν… πρέπει να γνωρίζουν… ο Trump θα διευθετήσει το Ουκρανικό.

Μεγάλες καταστροφές στο Λιμάνι της Οδησσού και σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Πυρκαγιές και καταστροφές σημειώθηκαν στις βιομηχανικές και λιμενικές εγκαταστάσεις στα νότια της περιοχής της Οδησσού, «μια νυχτερινή επίθεση από drones... κατευθύνθηκε στα νότια της περιοχής της Οδησσού...
Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, ξέσπασαν πυρκαγιές σε βιομηχανικές και λιμενικές εγκαταστάσεις»
Τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης επισήμαναν το έργο της αεράμυνας στην περιοχή της Οδησσού στην οποία ανακοινώθηκε αεροπορικός συναγερμός στην περιοχή.
Ο ρωσικός στρατός επιτίθεται τακτικά στην αμυντική βιομηχανία, τη στρατιωτική διοίκηση, τις επικοινωνίες και τις εγκαταστάσεις ενέργειας της Ουκρανίας από τις 10 Οκτωβρίου.
Όπως τόνισε ο Putin, αυτή είναι μια απάντηση στην τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας και σε άλλες επιθέσεις σε μη στρατιωτικές υποδομές στη Ρωσία.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης