Παρενέργειες

H ανάρτηση της υφυπουργού Αλεξάνδρας Σδούκου για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο ΥΠΕΝ

H ανάρτηση της υφυπουργού Αλεξάνδρας Σδούκου για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο ΥΠΕΝ
Η δουλειά που πρέπει να γίνει είναι σημαντική και απαιτητική. Οργανώνεται όμως με σαφείς στρατηγικές και αναλυτικά σχέδια, γράφει η κα Σδούκου
Υποδεχθήκαμε σήμερα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον Υπουργό, κ. Theodoros Skylakakis και τον Υφυπουργό, κ. Νίκος Ταγαράς-Nikos Tagaras, τον Πρωθυπουργό, κ. Kyriakos Mitsotakis και είχαμε την ευκαιρία να τον ενημερώσουμε για τις προτεραιότητες και του σχεδιασμούς του ΥΠΕΝ για το επόμενο διάστημα.

Στην ενέργεια η κυβέρνηση πέτυχε τα προηγούμενα χρόνια, μεταξύ άλλων, να σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην ανάπτυξη των ΑΠΕ και να διαχειριστεί με επάρκεια την ενεργειακή κρίση.
Το επόμενο διάστημα φέρνει νέες προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες.

Έχουμε θέσει φιλόδοξους στόχους για την πράσινη μετάβαση, ενώ η χώρα μας εξελίσσεται σε ενεργειακό κόμβο για την περιοχή. Οι πρωτοβουλίες μας θα απλωθούν με στοχευμένες πολιτικές τόσο για τις ηπειρωτικές περιφέρειες, όσο και για τα νησιά μας ενώ σχεδιάζουμε ένα πλέγμα πολιτικών για τους ενεργειακά ευάλωτους συμπολίτες.

Η δουλειά που πρέπει να γίνει είναι σημαντική και απαιτητική. Οργανώνεται όμως με σαφείς στρατηγικές και αναλυτικά σχέδια, ενώ υποστηρίζεται από μία ομάδα που ήδη εργάζεται με όλες της τις δυνάμεις, ακολουθώντας τις οδηγίες του Πρωθυπουργού και το όραμά του για τη χώρα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης