Επιχειρήσεις

Βραβείο Intersolar για τον μετατροπέα Huawei Smart PV Inverter FusionSolar SUN2000-330KTL

Βραβείο Intersolar για τον μετατροπέα Huawei Smart PV Inverter FusionSolar SUN2000-330KTL
H Intersolar Europe είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου των έξυπνων φωτοβολταϊκών συστημάτων στον κόσμο

Με τη συνεχή καινοτομία της και την παροχή υψηλής ποιότητας έξυπνων φωτοβολταϊκών λύσεων και προϊοντικών εμπειριών, ο Smart PV Inverter SUN2000-330KTL της Huawei  τιμήθηκε με το βραβείο Intersolar AWARD, στη διεθνή έκθεση, Intersolar Europe 2023.                                                       

Ως το νεότερο και σημαντικότερο FusionSolar προϊόν, ο SUN2000-330KTL, έλαβε ευρεία αναγνώριση από τον κλάδο κατά τη διάρκεια της πρώτης του παρουσίασης στην Intersolar Europe 2023. Ξεχωρίζει ως ένας από τους πιο αξιόπιστους μετατροπείς υψηλής ισχύος (string inverters 330KW) που διατίθενται στην αγορά. Ο SUN2000-330KTL έχει εισάγει αρκετές καινοτομίες στον κλάδο:

  1. Λειτουργίες Τριπλής Προστασίας, κορυφαίες για τη βιομηχανία όπως, Smart String-level disconnection (SSLD-TECH), Smart Connector Level Detection (SCLD-TECH) και Smart DV Insulation Diagnosis. Μπορεί να εντοπίσει με ακρίβεια προβλήματα όπως, η αντίστροφη σύνδεση των κονεκτόρων, η αντίστροφη ροή ρεύματος και τα βραχυκυκλώματα κ.λπ.  εφαρμόζοντας αυτοπροστασία, όπως η αυτόματη απενεργοποίηση μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου.
  2. Έγκυρη πιστοποίηση επιπέδου Νο.5 της επικοινωνίας μέσω γραμμής ισχύος (Power line communication/MBUS) από την CGC. Διαθέτει μέγιστη απόσταση μετάδοσης σήματος έως και 1.000 μέτρα και μπορεί να υποστηρίξει υποσυστοιχίες με μέγιστη χωρητικότητα 9MW, εξασφαλίζοντας σταθερή επικοινωνία.
  3. Κορυφαία στον κλάδο τεχνολογία Smart Self-cleaning, που βελτιώνει σημαντικά την αποτελεσματική απομάκρυνση της σκόνης και μειώνει το κόστος συντήρησης.
  4. Συμβατότητα με όλα τα κύρια φωτοβολταϊκά πλαίσια (166/182/210), επιτρέποντας την "αντικατάσταση πλαισίων χωρίς αντικατάσταση μετατροπέα". Αυτό μειώνει την πολυπλοκότητα και το κόστος της προμήθειας, των ανταλλακτικών και της συντήρησης.

O μετατροπέας FusionSolar SUN2000-330KTL

H Intersolar Europe είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου των έξυπνων φωτοβολταϊκών συστημάτων στον κόσμο. Έχει προσελκύσει τη διεθνή προσοχή και έχει επιτύχει την αναγνώριση για την επιρροή της και τα έγκυρα βραβεία της, τα οποία επαινούν τις καινοτόμες δυνάμεις που οδηγούν την ανάπτυξη του κλάδου.

Με όραμα και φιλοσοφία της το “Making the most of Every Ray”, οι λύσεις FusionSolar είναι αφοσιωμένες στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, την καινοτόμο ενσωμάτωση ψηφιακών, ηλεκτρονικών ισχύος και τεχνολογιών αποθήκευσης ενέργειας και της προώθησης των έξυπνων φωτοβολταϊκών συστημάτων, ως πρωτογενούς πηγής ενέργειας. Αυτή η δέσμευση επιτρέπει την ευρεία υιοθέτηση της πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας, προς όφελος, τόσο των νοικοκυριών, όσο και των σημαντικών βιομηχανιών του κλάδου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης