Επικαιρότητα

Σκέρτσος: Απομονώθηκε ο Τσίπρας – Καταρρέει η προοδευτική διακυβέρνηση

Σκέρτσος: Απομονώθηκε ο Τσίπρας – Καταρρέει η προοδευτική διακυβέρνηση
«Ο κ. Μητσοτάκης απέφυγε τον τοξικό λόγο και την παρελθοντολογία», υποστήριξε ο κ. Σκέρτσος

«Η μόνη σαφής θέση διακυβέρνησης είναι η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ.», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ακης Σκέρτσος στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, αναφερόμενος στη χθεσινή τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών. 

«Ο κ. Μητσοτάκης απέφυγε τον τοξικό λόγο και την παρελθοντολογία», υποστήριξε ο κ. Σκέρτσος, κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για «πλήρη απομόνωση του Αλέξη Τσίπρα από τις αριστερές και κεντροαριστερές δυνάμεις ως προς το σχέδιο για προοδευτική διακυβέρνηση». 

Χαρακτήρισε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, «πρόταση ακυβερνησίας και παραλυσίας», σχολίασε αιχμηρά το σχέδιο «Δήμητρα» του Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά και το σχέδιο για τα τοπικά νομίσματα που εκφράστηκε και απορρίφθηκε στον εσωκομματικό διάλογο του ΣΥΡΙΖΑ, και – επικαλούμενος τον Δημήτρη Κουτσούμπα – αποκάλεσε «συνεργασία μούφα» τα όσα διακηρύσσει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Έγινε σαφές γιατί ο Τσίπρας θέλησε να απαξιώσει το ντιμπέιτ», είπε ο κ. Σκέρτσος, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για «κρυφή ατζέντα φορολόγησης των επιχειρήσεων». 

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης