Επικαιρότητα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ 100,3: Οι ασφαλιστικές εισφορές θα μειωθούν τουλάχιστον μία μονάδα - Θα εξετάσουμε μείωση συντελεστών ΦΠΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ 100,3: Οι ασφαλιστικές εισφορές θα μειωθούν τουλάχιστον μία μονάδα - Θα εξετάσουμε μείωση συντελεστών ΦΠΑ
Το ΠΑΣΟΚ του κ.Ανδρουλάκη μου αποπνέει το κακό συνδικαλιστικό ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του '80
Ισχυρή κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον Σκάι 100,3 και τον Άρη Πορτοσάλτε. Ο κ.Μητσοτάκης προανήγγειλε μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά τουλάχιστον μία μονάδα μέσα στην επόμενη τετραετία, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν βλέπει πεδίο συνεννόησης με τον ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι  «το ΠΑΣΟΚ του κ.Ανδρουλάκη μου αποπνέει το κακό συνδικαλιστικό ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ΄80». Ο κ.Μητσοτάκης σχολίασε ότι η προεκλογική ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ είναι προετοιμασία για ήττα, ενώ χαρακτήρισε «επικίνδυνο» το πρόγραμμά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι ο επόμενος ένοικος του Μαξίμου θα πρέπει «να έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί και να διαχειριστεί εντάσεις. Να έχουμε ισχυρή κυβέρνηση και να μην είναι όμηρος διαφόρων παζαριών. Χρειαζόμαστε σταθερή κυβέρνηση που μπορεί να την προσφέρει μόνο η ΝΔ.». Παρατήρησε επιπλέον ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ βρίσκονται πιο κοντά και έτσι τσακώνονται για παρελθόν και τον Ανδρέα Παπανδρέου, μη έχοντας να πουν κάτι για το μέλλον. 

H πρώτη ερώτηση του Άρη Πορτοσάλτε στον κ.Μητσοτάκη,  αφορούσε την τραγωδία στην Καλλιθέα, όπου 12χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή της. 

-Χαίρομαι που ξεκινάμε με τα ζητήματα της οδικής ασφάλειας- έχουμε έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο να μειώσουμε κατά 50% τους θανάτους από τροχαία έως το 2030, με μια σειρά παρεμβάσεων, όχι μόνο δρόμους, αλλά και αλλαγή της κουλτούρας.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης