Επικαιρότητα

Ν. Ανδρουλάκης: Αν δεν πάω το ΠΑΣΟΚ παρακάτω θα θέσω τον εαυτό μου σε αξιολόγηση

Ν. Ανδρουλάκης: Αν δεν πάω το ΠΑΣΟΚ παρακάτω θα θέσω τον εαυτό μου σε αξιολόγηση
Ερωτηθείς για τον εκλογικό πήχη του ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για ένα ποσοστό πολύ υψηλότερο από αυτό που είχε στις προηγούμενες εκλογές
Τα προβλήματα που έχει να λύσει η χώρα, είναι αποτέλεσμα των πολιτικών των κυρίων Μητσοτάκη και Τσίπρα είπε σε συνέντευξή του το πρωί της Τετάρτης (5/4), ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.


Ερωτηθείς σχετικά με τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η θέση του να μην είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε ο Τσίπρας, σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας, τόνισε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ότι «Δεν θα υποδείξω εγώ ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός» και εξήγησε πως «ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί θα πρέπει να είναι ευρείας αποδοχής».

«Aυτός ο τόπος έχει προβλήματα που πρέπει να λύσουμε και τα περισσότερα από αυτά είναι αποτέλεσμα των πολιτικών και των επιλογών που έκαναν Μητσοτάκης και Τσίπρας ως πρωθυπουργοί».

Συμπλήρωσε δε πως αν υπάρξει αστάθεια, αυτό που θα ευθύνεται είναι αυτός που «βάζει πάνω από όλα την καρέκλα του κι όχι το καλό του τόπου». Κατηγόρησε δε τον κ. Μητσοτάκη ότι παίζει παιχνίδια με την πρώτη Κυριακή των εκλογών πηγαίνοντας από τώρα σε δεύτερες εκλογές, κάτι που είναι αντισυνταγματικό.


Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης