Επικαιρότητα

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα οι αποφάσεις για Πολάκη

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα οι αποφάσεις για Πολάκη
Σύμφωνα με το καταστατικό οι προβλεπόμενες ποινές είναι τέσσερις

Τη σκυτάλη των εξελίξεων για την «κομματική τύχη» του Παύλου Πολάκη παραλαμβάνει σήμερα το εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο συνεδριάζει στις 5 το απόγευμα υπό τον Αλέξη Τσίπρα και με τη συμμετοχή της Ράνιας Σβίγγου, της Όλγας Γεροβασίλη, της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, της Έφης Αχτσιόγλου, της Ρένας Δούρου, του Νάσου Ηλιόπουλου και του Γιώργου Βασιλειάδη. Μαζί θα βρίσκεται και ο πολιτικός σχεδιασμός με τους κυρίους Μπίστη Ραγκούση, Τσακαλώτο και Παππά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να εισηγηθεί την παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην επιτροπή δεοντολογίας η οποία αναμένεται να γίνει δεκτή ενώ πολύ σύντομα η επιτροπή θα συνεδριάσει για να αποφασίσει και την ποινή που θα επιβληθεί στο στέλεχος του κόμματος.

Σύμφωνα με το καταστατικό οι προβλεπόμενες ποινές είναι τέσσερις: αναστολή ιδιότητας μέλους για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, διαγραφή, σύσταση η επίπληξη. Ωστόσο, σύμφωνα επίσης με το καταστατικό για να γίνει αποδεκτή η διαγραφή ή η αναστολή της ιδιότητας του μέλους του κόμματος, απαιτείται πλειοψηφία δύο τρίτων. Τα μέλη της επιτροπής δεοντολογίας είναι 15, άρα οι 10 στους 15.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης