Χρηματιστήριο & Αγορές

Στην Αθήνα η Macquarie για διπλό deal

Στην Αθήνα η Macquarie για διπλό deal
Ο επενδυτικός όμιλος από την Αυστραλία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να εξαγοράσει το 54,34% της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακής με τίμημα 22,5 με 23 ευρώ ανά μετοχή

Το επιτελείο της Macquarie του επενδυτικού ομίλου από την Αυστραλία βρίσκεται στην Αθήνα και θα έχει τον τελικό γύρο επαφών για δύο σημαντικά deal στα οποία επικεντρώνεται την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή και την Αττική Οδό τα οποία μπορούν να καταλήξουν σε μια επένδυση περί τα 4 δισεκ. ευρώ.

Διπλό deal

Αν και η διαγωνιστική διαδικασία για την Αττική οδό θα απαιτήσει ακόμη χρόνο, ωστόσο στην φάση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος η Macquarie κατέστησε σαφές ότι ενδιαφέρεται σοβαρά.
Στα επενδυτικά σχήματα σε συνεργασία με ελληνικές κατασκευαστικές εταιρίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον εμπλέκονται όλοι οι μεγάλοι όμιλοι… Κοπελούζος, Μυτιληναίος, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Ελλάκτωρ κ.α.
Ωστόσο οι αυστραλοί έχουν αποφασίσει ότι η Αττική Οδός είναι ένα project που συμπληρώνει τον επενδυτικό τους σχεδιασμό για την Ελλάδα και έχουν αποφασίσει να συμμετάσχουν ενεργά, ενδιαφέρονται σοβαρά ώστε να πλειοδοτήσουν στην διαγωνιστική διαδικασία… που θα μπορούσε να φθάσει και τα 3 δισεκ. ευρώ…

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης