Τελευταία Νέα
Commodities

Αύξηση κερδών το δ΄ τρίμηνο 2016 ανακοίνωσε η ρωσική παραγωγός σωλήνων χάλυβα ΤΜΚ

Αύξηση κερδών το δ΄ τρίμηνο 2016 ανακοίνωσε η ρωσική παραγωγός σωλήνων χάλυβα ΤΜΚ
Ο μεγαλύτερος ρωσικός παραγωγός σωλήνων χάλυβα για αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου αύξησε τα κέρδη της χάρη στην ισχυρή ζήτηση στις αγορές της Ρωσίας και των ΗΠΑ.
O μεγαλύτερος παραγωγός σωλήνων χάλυβα της Ρωσίας για αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου ΤΜΚ αύξησε τα καθαρά της κέρδη κατά 11 εκατομμύρια δολάρια στα 84 εκατομμύρια δολάρια το τελευταίο τρίμηνο του 2016 σε σύγκριση με το γ΄ τρίμηνο, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
Η ΤΜΚ αναφέρει στην ανακοίνωσή της, ότι τα καθαρά κέρδη της αυξήθηκαν λόγω των συνολικά ισχυρότερων αποτελεσμάτων.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Αλεξάντερ Σιργιάεβ δήλωσε ακόμη, ότι η εταιρεία αύξησε επίσης τη ρευστότητα της και διαφοροποίησε τη βάση των επενδυτών της μέσα από μια επιτυχημένη δευτερογενή δημόσια προσφορά.
Τόνισε δε, ότι «η βελτιωμένη απόδοση μας στην αγορά των ΗΠΑ σε συνδυασμό με την ανάκαμψη της εγχώριας αγοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου των Ηνωμένων Πολιτειών, μας επιτρέπει να κοιτάξουμε με αυτοπεποίθηση το νέο οικονομικό έτος, κατά το οποίο αναμένουμε να συνεχιστεί η επιχειρησιακή και οικονομική μας πρόοδος».
Η εταιρεία τόνισε επίσης, ότι η προγραμματισμένη μείωση της παραγωγής πετρελαίου από τις ρωσικές εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου δεν θα έχει σημαντική επίδραση στις πωλήσεις το 2017 και η ζήτηση σωλήνων θα παραμείνει ισχυρή με δυνατότητες για μέτρια ανάπτυξη.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης