Επικαιρότητα

«Κρας – τεστ» η 13η αξιολόγηση για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία

«Κρας – τεστ» η 13η αξιολόγηση για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία
Στόχος είναι η απαγκίστρωση να γίνει με την 14η και τελευταία αξιολόγηση του Ιουνίου 2022 που θα ξεκλειδώσει μία συν άλλη μία δόση που εκκρεμεί από το 2018 των κερδών από τα ελληνικά ομόλογα

Από τις συμπληγάδες της 13ης μεταμνημονιακής αξιολόγησης καλείται να περάσει η κυβέρνηση για να λάβει το «εξιτήριο» από την ενισχυμένη εποπτεία το καλοκαίρι.
Στόχος είναι η απαγκίστρωση να γίνει με την 14η και τελευταία αξιολόγηση του Ιουνίου 2022που θα ξεκλειδώσει μία συν άλλη μία δόση που εκκρεμεί από το 2018 των κερδών από τα ελληνικά ομόλογα, υπό την προϋπόθεση ότι όλες οι μεταμνημονιακές μεταρρυθμίσεις θα έχουν παραδοθεί μέχρι εκείνη την ημερομηνία.
Διαφορετικά θα υπάρξει παράταση της ενισχυμένης εποπτείας μέχρι το τέλος του 2022, σύμφωνα με το τελευταίο σενάριο που βρίσκεται πάνω στο τραπέζι.

Πάντως νέα δείγματα γραφής για τις δεσμεύσεις και τα προαπαιτούμενα που έχουν κλείσει αλλά και εξηγήσεις γι΄ αυτά που εκκρεμούν μολονότι υπήρξαν «ανάσες» με νέα χρονικά ορόσημα μέσα στην πανδημία, θα κληθεί δώσει το οικονομικό επιτελείο στις διαπραγματεύσεις που θα έχει με τους δανειστές. Οι τηλεδιασκέψεις ξεκινούν σε τεχνικό επίπεδο αύριο και στις 25 Ιανουαρίου με τους επικεφαλής.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης