Επικαιρότητα

Το παρασκήνιο της απομάκρυνσης Ζαββού, ο ρόλος Πατέλη και το νομοσχέδιο για την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Το παρασκήνιο της απομάκρυνσης Ζαββού, ο ρόλος Πατέλη και το νομοσχέδιο για την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Το bankingnews αποκαλύπτει όλο το σχέδιο νόμου Ζαββού για την Κεφαλαιαγορά που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πηγαίνει στις καλένδες
Ένα σχέδιο Νόμου και η επιμονή του Αλέξη Πατέλη φαίνεται ότι αποτελούν τις αιτίες για την απομάκρυνση του κ. Γιώργου Ζαββού ενός καθ ομολογίαν επιτυχημένου υφυπουργού από το κυβερνητικό σχήμα και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Ζαββός δέχτηκε τηλεφώνημα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Γιάννη Οικονόμου λίγα λεπτά πριν την ανακοίνωση ότι απαλλάσσεται των καθηκόντων του.

Παρά το γεγονός ότι ο κ. Ζαββός χειρίστηκε με επιτυχία το πρόγραμμα Ηρακλής και φαινόταν να είχε άριστες σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται ότι η επιμονή Πατέλη ο οποίος όπως αναφέρουν γνώστες των κυβερνητικών ισορροπιών αποτελεί το alter ego των τραπεζικών συμφερόντων στην κυβέρνηση λειτούργησαν καταλυτικά στην απομάκρυνσή του δια της κατάργησης του υφυπουργείου και της μεταφοράς των αρμοδιοτήτων ως φαίνεται στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης