Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Η Axpo ανοίγει νέο υποκατάστημα στην Ελλάδα - Συνεργασία με ανεξάρτητους παραγωγούς

Η Axpo ανοίγει νέο υποκατάστημα στην Ελλάδα - Συνεργασία με ανεξάρτητους παραγωγούς
Tο νέο υποκατάστημα θα συνεργαστεί με ανεξάρτητους παραγωγούς ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Η Axpo, μια από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες προμήθειας και εμπορίας ενέργειας, άνοιξε ένα νέο υποκατάστημα στην Ελλάδα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.
Με επικεφαλής τον νεοδιορισμένο διευθυντή του υποκαταστήματος Ελλάδος, κ. Βασίλη Μαχιά, το γραφείο με έδρα την Αθήνα θα προσφέρει μια σειρά λύσεων διαχείρισης ρίσκου και πρόσβασης στην αγορά σε τοπικούς πελάτες και συνεργάτες.

Καλύπτοντας ολόκληρη την «ενεργειακή αλυσίδα» στην Ελλάδα, το νέο υποκατάστημα θα συνεργαστεί με ανεξάρτητους παραγωγούς ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αναλαμβάνοντας τις απαιτήσεις εξισορρόπησης και μακροπρόθεσμης τιμολόγησης, θα παρέχει σε προμηθευτές πρόσβαση σε ρευστότητα και προϊόντα αντιστάθμισης κινδύνου και θα προσφέρει συμβάσεις προμήθειας σε μεγάλους εμπορικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές προσαρμοσμένες στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις τους.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση, ο Domenico De Luca, Επικεφαλής Εμπορίας & Πωλήσεων της Axpo, είπε:

«Γνωρίζουμε πόσο πολύ εκτιμούν οι πελάτες μας την εξειδίκευση στις τοπικές αγορές, οπότε χαίρομαι που ο Βασίλης Μαχιάς εντάχθηκε στην ομάδα μας και θα ηγηθεί του νεοσύστατου υποκαταστήματος στην Ελλάδα. Η πολυετής του εμπειρία στις αγορές ενέργειας θα ενισχύσει την ικανότητά μας να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και λύσεων, τόσο σε τοπικές επιχειρήσεις όσο και σε διεθνείς επενδυτές που επιθυμούν να εισέλθουν στη χώρα».

«Σε όποιο σημείο κι αν βρίσκονται οι πελάτες μας στο ταξίδι της ενεργειακής μετάβασης προς μια οικονομία χαμηλών ρύπων και καθαρής ενέργειας, θα είμαστε εκεί για να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για την αποτελεσματική διαχείριση των χαρτοφυλακίων τους και των κινδύνων».

Με πάνω από 16 χρόνια εμπειρίας στην παγκόσμια αγορά ενέργειας, ο Βασίλης Μαχιάς έχει εργαστεί σε πολλές εταιρίες-ηγέτες στον τομέα της εμπορίας και προμήθειας ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων των EDF και Gazprom. Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του London School of Economics, ξεκίνησε την καριέρα του ως αναλυτής ενεργειακών αγορών στη συμβουλευτική εταιρεία ICF International στο Λονδίνο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης