Δελτία Τύπου

Black Friday 2020: Τo mediamarkt.gr «σπάει» τις τιμές στην ανανέωση του οικιακού εξοπλισμού

Black Friday 2020: Τo mediamarkt.gr «σπάει» τις τιμές στην ανανέωση του οικιακού εξοπλισμού
H περίοδος Black Friday φέτος ξεκίνησε νωρίτερα, για να προλάβουν όλοι να αγοράσουν ό,τι χρειάζονται με την ησυχία τους
Η πανδημική κρίση του Covid-19, μπορεί να μας έχει καθηλώσει εντός των τοιχίων του σπιτιού μας, μάς δίνει όμως την ευκαιρία να ανανεώσουμε το στιλ και τον οικιακό μας εξοπλισμό με «έξυπνες» συσκευές και να δώσουμε με τον κατάλληλο στολισμό μία ξεχωριστή νότα στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές.
Η Black Friday στις 27 Νοεμβρίου, μας δίνει στο μέγιστο βαθμό αυτή την ευκαιρία να εντοπίσουμε το τι χρειάζεται ανανέωση και αλλαγή στο σπίτι, αλλά και άπλετο χρόνο, καθώς οι προσφορές ξεκίνησαν ήδη, να αναζητήσουμε τις χαμηλότερες τιμές, την άρτια εξυπηρέτηση και την εμπειρία που μας δίνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της MediaMarkt.
H περίοδος Black Friday φέτος ξεκίνησε νωρίτερα, για να προλάβουν όλοι να αγοράσουν ό,τι χρειάζονται με την ησυχία τους. Στη ΜediaMarkt δεν χρειάζεται να περιμένετε την ημέρα του Black Friday για να έχετε την καλύτερη τιμή, γιατί σας δίνουν εγγύηση χαμηλότερης MediaMarkt τιμής.
Δηλαδή ψωνίζεις από τώρα και αν η MediaMarkt ρίξει την τιμή μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, σου επιστρέφει τη διαφορά.
Τώρα που είσαι μέσα, έχεις όλο το χρόνο για να τα δεις όλα καλύτερα!
Εκεί που κάθεσαι στον καναπέ, δε γίνεται να μην παρατηρήσεις ότι η τηλεόρασή σου χρειάζεται ανανέωση, ή το γεγονός πως δεν έχεις μια καφετιέρα της προκοπής.
Κάτσε, λοιπόν, και κάνε μια καλή λίστα με όλες τις συσκευές που θέλουν ανανέωση, γιατί οι Black Friday τιμές δεν θα επαναληφθούν! Τουλάχιστον όχι μέχρι την επόμενη μαύρη Παρασκευή.

Έξυπνες συσκευές

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι νέες τεχνολογίες σε πλυντήρια, ψυγεία, κλιματιστικά, τηλεοράσεις, είναι πιο οικολογικές και δεν «καίνε» ένα σκασμό ρεύμα. Η τεχνολογία στα ηλεκτρικά μοτέρ, ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα και πλέον δεν χρειάζονται πολλά κιλοβάτ για να δουλέψει ένα πλυντήριο, ούτε και το ψυγείο.
Ομοίως και στα κλιματιστικά – απλά αυτά έχουν “ακουστεί” περισσότερο λόγω “inverter”.
Η ίδια τεχνολογία, όμως, επιτρέπει σε όλες τις ανάλογες συσκευές να καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα.
Το μεγαλύτερο όφελος, όμως, εκτός από την ευκολία χρήσης – και τη συνδεσιμότητα– είναι η θεαματική μείωση στην κατανάλωση.
Οι συσκευές που λειτουργούν συνεχώς (ψυγείο, καταψύκτης) ή συστηματικώς (πλυντήριο, κουζίνα) έχουν συσσωρευτική κατανάλωση, της οποίας η μείωση θα έχει άμεσο αντίκτυπο στον λογαριασμό του ρεύματος.
Βρες όλες τις οικιακές συσκευές στο mediamarkt.gr, τα  νέα πλυντήρια με ηλεκτρονικό προγραμματισμό και μοτέρ “direct drive”, για παράδειγμα, τα οποία μπορείς να τα βάλεις να πλύνουν μετά τα μεσάνυχτα, με το νυχτερινό ρεύμα, και να μην ξυπνήσουν ούτε τη… γάτα.
Ναι, ξέχνα τα πλυντήρια που σήκωναν την πολυκατοικία στο πόδι. Και βέβαια, ξέχνα τον γνωστό περιστροφικό “διακόπτη”. Τώρα απλά πατάς δυο κουμπάκια και τελείωσες!

Κεφάλαιο καφές

Ναι, και ο καφές έχει αλλάξει. Σε περίπτωση που δεν το έχεις δοκιμάσει, πλέον μπορείς να έχεις καφέ της προκοπής και στο σπίτι σου – όχι δεν εννοούμε delivery! Εννοούμε πως υπάρχουν οι καφετιέρες με κάψουλες – δες Nespresso και Dolce Gusto – για να μπορείς να απολαμβάνεις εσπρέσσο όπως τον φτιάχνουν στη Νάπολη ή au lait στο Παρίσι. Ό,τι αγαπάς!

Κεφάλαιο τηλεόραση

Αν έχεις ξεμείνει με καμιά τηλεόραση του μακρινού παρελθόντος ή κάποια από τις LCD πρώτης γενιάς, αυτές με τα περίεργα χρώματα και το μεγάλο πάχος, τότε κοίτα καλύτερα. Εκτός του ότι οι σύγχρονες τηλεοράσεις έχουν απείρως καλύτερη ποιότητα εικόνας (HDR), έχουν και πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια (και ανάλυση 4k) για να μη βγάζεις τα μάτια σου, έχουν και όλες τις ψηφιακές ευκολίες τελευταίας γενιάς ενσωματωμένες.
Θες να χαζέψεις στο internet; Θες να δεις YouTube στην τηλεόραση; Θες να δεις Netflix; Θες να “στείλεις” το βίντεο που βλέπεις στο κινητό σου, να παίξει στην τηλεόραση; Αυτά και πολλά άλλα, είναι πλέον εφικτά με τις τηλεοράσεις του σήμερα.
Και τελικά… η ανανέωση είναι κάτι που θα αλλάξει τον “αέρα” στο σπίτι σου και θα σε κάνει να χαίρεσαι που θα περάσεις περισσότερο χρόνο μέσα παρά έξω! Γιατί αν δε χαρείς τα καινούρια σου αποκτήματα τώρα, πότε θα τα χαρείς; Σε τιμές Black Friday, προφανώς, γιατί οι Black Friday προσφορές δεν επαναλαμβάνονται.
Μπες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της MediaMarkt και γράψου στο newsletter, για να είσαι από τους πρώτους που θα βλέπουν τις προσφορές!
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης