Ενέργεια

Η EPA ενοποιεί τα πρότυπα βενζίνης στις ΗΠΑ

Η EPA ενοποιεί τα πρότυπα βενζίνης στις ΗΠΑ
Ο οργανισμός εκτιμά θα εξοικονομηθούν 40,4 εκατομμύρια δολάρια ετησίως
Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος ενοποιεί την βενζίνη καλοκαιρινής ποιότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες με ένα ενιαίο πρότυπο σε μια προσπάθεια να διευκολύνει τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς τόσο για τη βιομηχανία όσο και για τον οργανισμό, ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα θα βελτιστοποιήσει τα πρότυπα βενζίνης καλοκαιρινής ποιότητας με τάση Reid ανά γαλόνι, 7,4 λίβρες ανά τετραγωνική ίντσα ή psi. Η αλλαγή επιτρέπει πιο αποτελεσματική διανομή βενζίνης στις αγορές, ανέφερε ο οργανισμός.
Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οι απαιτήσεις πίεσης Reid μετατοπίζονται σε χαμηλότερη βενζίνη RVP καθώς αυξάνονται οι θερμοκρασίες.

«Η κυβέρνηση του Trump έχει δώσει προτεραιότητα στη μείωση των κανονιστικών επιβαρύνσεων κατά τη διάρκεια ολόκληρης της πρώτης θητείας της», δήλωσε ο Διαχειριστής του EPA Andrew Wheeler στην ανακοίνωση.
Ο οργανισμός εκτιμά ότι ο κανόνας θα εξοικονομήσει 40,4 εκατομμύρια δολάρια ετησίως με μειωμένο διοικητικό κόστος.

Οι αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τα υπάρχοντα πρότυπα ποιότητας καυσίμου, αλλά θα εξοικονομήσουν τα χρήματα της EPA επιτρέποντας μεγαλύτερη ευελιξία στην κατασκευή και διανομή καυσίμων, ανέφερε ο οργανισμός.
Ο κανόνας πρόκειται να τεθεί σε ισχύ στις αρχές του 2021.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης