Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Baker Hughes: Μειώθηκαν οι πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου στις ΗΠΑ

tags :
Baker Hughes: Μειώθηκαν οι πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου στις ΗΠΑ
Στις 179 διαμορφώθηκε ο αριθμός των ενεργών εγκαταστάσεων πετρελαίου
Νέα μείωση κατέγραψε ο αριθμός των εγκαταστάσεων εξόρυξης πετρελαίου στις ΗΠΑ την τρέχουσα εβδομάδα, εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού, με το σύνολο να διαμορφώνεται στις 179, έναντι 180 στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Baker Hughes.
Σε ό,τι αφορά στις πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου μειώθηκαν κατά μια ενώ του φυσικού αερίου, αυξήθηκαν κατά δύο στις 73 από 71.
Οι συνολικές πλατφόρμες εξόρυξης, αυξήθηκαν στις 255 από 254.
Οι συνολικές εξέδρες πετρελαίου και φυσικού αερίου στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκαν κατά 613 σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Η εκτίμηση της ΕIA για την παραγωγή πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε για την εβδομάδα που έληξε στις 11 Σεπτεμβρίου - την τελευταία εβδομάδα για την οποία υπάρχουν στοιχεία - σε 10,9 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ημερησίως, από 10,0 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα την προηγούμενη εβδομάδα. Ενώ η παραγωγή έχει ανακάμψει τις τελευταίες δύο εβδομάδες, παρ’ όλα αυτά παραμένει χαμηλότερα κατά 2,2 εκατομμύρια bpd από το υψηλό όλων των εποχών που έφτασε νωρίτερα φέτος.

Ο συνολικός αριθμός των εγκαταστάσεων στον Καναδά αυξήθηκε κατά 12 αυτήν την εβδομάδα. Οι πλατφόρμες πετρελαίου και φυσικού αερίου στον Καναδά που βρίσκονται σε λειτουργία ανέρχονται σε 64 ενεργές , μειωμένες κατά 55 σε ετήσια βάση.

Το αμερικανικό WTI διαπραγματεύτηκε αρχικά ανοδικά την Παρασκευή, ενώ το Brent σημείωνε πτώση. Και τα δύο ενισχύθηκαν σε εβδομαδιαία βάση.
Περί τις 21:22 ώρα Ελλάδας, το WTI υποχωρούσε κατά 0,15% στα 40,92$ και το Brent κατέγραφε απώλειες 0,79% στα 42,95 $.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης