Τιμή στόχο τα 14,80 ευρώ δίνει για την Τέρνα Ενεργειακή η Wood & Company

Τιμή στόχο τα 14,80 ευρώ δίνει για την Τέρνα Ενεργειακή η Wood & Company
«Διατηρούμε τη σύσταση «αγορά», για επενδυτές που αναζητούν έκθεση στην Ελλάδα με μακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα» αναφέρει μεταξύ άλλων η Wood

Πιστεύουμε ότι η Τέρνα ενεργειακή παραμένει ελκυστική, λόγω της συνεχούς επέκτασης του χαρτοφυλακίου έργων της, της δημιουργίας ισχυρών ταμειακών ροών και της σταθερής ιστορικής της πορείας γράφει η Wood σε έκθεση με ημερομηνία 15 Σεπτεμβρίου. Ορίζει τιμή στόχο τα 14,6 ευρώ ή 61% υψηλότερα σε σχέση με την προηγούμενη.

Όπως σημειώνει, η μετοχή πέτυχε την καλύτερη απόδοση στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, με ράλι άνω του 50%. Αναδείξαμε την Τέρνα Ενεργειακή ως μία από τις κορυφαίες επενδυτικές επιλογές, δεδομένης της αμυντικής φύσης της επιχείρησης. Επίσης, διατηρούμε τη σύσταση «αγορά», για επενδυτές που αναζητούν έκθεση στην Ελλάδα με μακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα.

Παράλληλα, μέχρι το τέλος του 2020, η εταιρεία θα έχει εγκατεστημένη ισχύ 1,37 GW σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με επιπλέον 550MW να βρίσκονται σε κατασκευή. Η διοίκηση της ανέβασε πρόσφατα τον πενταετή στόχο της κατά 800 MW στα 2,8 GW.
Παρά το γεγονός ότι είναι ένας φιλόδοξος στόχος, πιστεύουμε ότι η εταιρεία έχει την κατάλληλη εμπειρία για να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιό της επιθετικά.

www.worldenergynews.gr


worldenergynews.gr