Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Ήπια πτωτικά οι ευρωαγορές, στο -0,1% ο DAX

tags :
Ήπια πτωτικά οι ευρωαγορές, στο -0,1% ο DAX
Το επενδυτικό ενδιαφέρον στρέφεται στην ομιλία του επικεφαλής της Fed στο ετήσιο συνέδριο της κεντρικής τράπεζας στο Jackson Hole, στο Wyoming των ΗΠΑ
Ήπια πτωτικά κινούνται σήμερα οι ευρωπαϊκοί δείκτες, με τους επενδυτές να αξιολογούν τα αποτελέσματα των εταιρειών, αλλά και να αναμένουν την τοποθέτηση του επικεφαλής της Federal Reserve στο συμπόσιο του Jackson Hole.
Ειδικότερα, ο FTSE 100 στο Λονδίνο σημειώνει απώλειες 0,30% στις 6.027 μονάδες, ο Dax στη Φρανκφούρτη χάνει μόλις 0,12% στις 13.176 μονάδες, ενώ στο -0,36% είναι ο CAC 40 στο Παρίσι, στις 5.033 μονάδες.
Μεγαλύτερες είναι οι απώλειες στον FTSE MIB στο Μιλάνο, στο -0,55%, και στον ΙΒΕΧ 35 στη Μαδρίτη, στο -0,66%.
Το επενδυτικό ενδιαφέρον στρέφεται στην ομιλία του επικεφαλής της Fed στο ετήσιο συνέδριο της κεντρικής τράπεζας στο Jackson Hole, στο Wyoming των ΗΠΑ.
Ο ισχυρός άνδρας της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ αναμένεται να περιγράψει πιθανές αλλαγές στο πλαίσιο πολιτικής της Fed που θα μπορούσαν να επιτρέψουν στον πληθωρισμό να τρέξει σε πιο αυξημένα επίπεδα απ' ό,τι στο παρελθόν.
Αυτό θα επιτρέψει στην κεντρική τράπεζα να τερματίσει την πρακτική της αύξησης των επιτοκίων με την πρώτη ένδειξη ότι οι πιέσεις στις τιμές ενισχύονται, όπως εκτιμούν οι αναλυτές.

www.bankingnews.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης