Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δίπλα στους φυτωριούχους

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δίπλα στους φυτωριούχους
Ταχύτητα και συνέπεια επέδειξε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στους πληγέντες

Οι φυτωριουχοι επαγγελματίες ακόμα μετράνε τις πληγές που έχει επιφέρει η πανδημία. Δεν είναι μόνο οι οικονομικές επιπτώσεις, ούτε η απώλεια ζωτικού χρόνου από την εποχή της μεγαλύτερης ζήτησης παραδοσιακά, αλλά και η αγωνία για το μέλλον. Για πρώτη φορά το Υπουργείο Ανάπτυξης στέκεται δίπλα στους επαγγελματίες του χώρου με όραμα, στρατηγική, γνώση και ευαισθησία. Αξίζει να σημειωθεί, η ταχύτητα και η συνέπεια που επέδειξε το Υπουργείο απέναντι στους πληγέντες.

Συγκεκριμένα, πέραν από την πεπατημένη ισοπεδωτική λογική που θέλει παραδοσιακά αποζημιώσεις «πινακίου φακής» χωρίς κριτήρια, ο Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Μάκης Βορίδης, επέλεξε να τολμήσει με μεταρρυθμιστική λογική που θέτει στο επίκεντρο αυτούς που πραγματικά επλήγησαν από την πανδημία.

Όλα τα παραπάνω, καθιστούν υποχρέωση του Αγροτικού Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής, να εκφράσει δημοσίως τις ευχαριστίες του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και προσωπικά στον Υπουργό για τον τρόπο που ενέσκηψε στα προβλήματα της Ανθοκομίας.

Εμείς, από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα στην Ελληνική Πολιτεία και την κοινωνία, ενισχύοντας την παραγωγή μας, τις εξαγωγές και προωθώντας το ελληνικό άνθος σε όλο τον κόσμο.

www.worldenergynews.gr

   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης